1,58 mg/l alcool și pagube materiale

La aceeași dată, în jurul orei 18.00, la sediul Poliției Municipiului Bacău – Biroul Rutier s-a prezentat o femeie de 60 ani care a sesizat faptul că în jurul orei 17.00, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Bacovia, la intersecţia cu strada Banca Naţională a fost lovită din spate de un autoturism, în urma impactului rezultând pagube materiale. Ulterior, în jurul orei 18.30, la sediul poliției s-a prezentat și un bărbat de 47 ani, din Bacău, care a declarat că a condus un autoturism care a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe strada George Bacovia, din Bacău, același accident sesizat la ora 18.00.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,58 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.