Prinsi in timp ce voiau sa fure cabluri telefonice de cupru

În data de 11.12.2011, în jurul orelor 11.30 un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău – Detaşamentul Oneşti, în timp ce executa acţiuni specifice de menţinere a ordinii publice, a depistat patru bărbaţi care sustrăgeau material neferos (cabluri telefonice de cupru) dintr-un canal subteran aflat în zona RAFO Oneşti.

Jandarmii au identificat pe M. Dănuţ, de 25 ani din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Bacău, S. Jandarm, de 18 ani, din com. Bereşti, judeţul Galaţi, E. Petrişor, de 40 ani, din comuna Gura Văii, judeţul Bacău şi C. Ioan, de 31 ani, din comuna Helegiu, judeţul Bacău, persoanelor în cauză, fiindu-le întocmite actele premergătoare sub aspectul susceptibil săvârşirii de furt calificat, dosarul în cauză urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti în vederea continuării cercetărilor.

Cei patru reuşiseră să sustragă 100 metri liniari cablu de cupru, cu o greutate de 730 kg, dintr-o reţea subterană aparţinând unei societăţi comerciale din zonă. Materialul neferos, în valoare de 16425 lei, a fost recuperat şi predat reprezentantului societăţii păgubite.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE ŞI RELAŢII CU PUBLICUL

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.