101 amenzi pentru taximetriştii din Bacău şi Oneşti

Poliţiştii au verificat 89 de taxiuri şi au aplicat 101 amenzi contravenţionale în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza municipiilor Bacău şi Oneşti.

Controlul a fost făcut În perioada 17-19.07.2012, de către poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău – Serviciul Rutier, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român, pentru a verifica modul de respectare a normelor legale privind activităţile de taximetrie, starea tehnică şi estetică a autovehiculelor cu care se desfăşoară aceste activităţi, dar şi alte aspecte care privesc siguranţa rutieră.

Amenzile au fost aplicate pentru I.T.P. expirat, lipsa atestatului profesional şi abateri la regimul circulaţiei.

Totodată au fost retrase 39 de certificate de înmatriculare şi a fost reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice, un permis de conducere.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Un comentariu la „101 amenzi pentru taximetriştii din Bacău şi Oneşti

  • luni, 30-07-12 la 14:10
    Permalink

    ce bine ar fi daca s-ar efectua controale si noaptea,la aeroport unde stau masini foliate galben si practica taximetria clandestina, la autogara pt atlassib unde colegi de-ai nostri jefuiesc clientii si in tot orasul bacau unde legea se aplica in functie de marca condusa , care politist este proprietarul taxiului,etc. daca am servit pe tava informatii garzii financiare bacau despre aceste aspecte nu am vazut nici un flagrant ,nici o amenda la adresa „colegilor” taximetristi. mi-e scarba de „DREPTATEA” prezentata in acest articol.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.