1 200 de burse sociale pentru masterandele din Regiunea de Nord-Est

Studentele înscrise la studii universitare de masterat la universităţile de stat sau private din Regiunea de Nord—Est (Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui) îşi pot depune dosarul, până pe 31 octombrie a.c., pentru cele 1200 de burse sociale oferite de Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Bursele sunt oferite în cadrul proiectului „Reconstrucţia statutului femeii: de la discriminare la dezvoltare profesională şi egalitate de şanse” (ID 50679), cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007 – 2013.

Scopul acestor burse este de a facilita accesul studentelor care provin din familii cu posibilităţi materiale reduse la pregătire universitară, în cadrul studiilor de masterat.

Bursele sociale se acordă studentelor masterande, conform următoarelor priorităţi şi criterii: studentelor masterande a căror familie nu realizează pe ultimele trei luni un venit lunar net mediu pe membru de familie mai mare de 1000 de lei , studentelor masterande orfane de ambii părinţi, celor care provin din casele de copii sau plasament familial, care nu realizează venituri, dar şi studentelor masterande bolnave , care se află în evidenţa unităţilor medicale.

Bursele vor fi acordate în anii universitari 2011-2012 şi 2012-2013, studentelor înmatriculate la studii universitare de masterat acreditate, în anul I sau II, la zi, care sunt integraliste şi nu beneficiază de bursă socială sau de alte tipuri de bursă (Erasmus, bursă de merit etc).

Informaţii complete despre actele necesare pentru obţinerea unei burse sociale, precum şi alte detalii despre normele de evaluare găsiţi pe site-ul www.rsf.uaic.ro.

Persoane de contact:
Prof. univ. dr. Maria Nicoleta TURLIUC
Manager proiect
Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi
Tel: 0723 072 870
0232/201102 int. 2479
e-mail: turliuc@uaic.ro

Violeta AVASILICĂI
Expert recrutare şi întocmire dosare burse sociale
Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași
Tel. 0232 201578
e-mail: aviolet@uaic.ro

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.