Un produs magic, pentru o nunta ca la Hollywood [P]

Ai fost mereu o mare amatoare a filmelor americane cu decoruri sofisticate si cu un aer de eleganta pe care nu l-ai mai intalnit nicaieri? Acum, poti recrea atmosfera unei pelicule demna de Hollywood chiar la nunta ta! Pentru a reusi acest lucru, ai nevoie de un element „magic”: gheata carbonica. Acest produs te va ajuta sa pui in valoare unul dintre cele mai importante momente ale nuntii, dar si sa oferi invitatilor senzatii deosebite.

Te-ai pregatit atat de mult pentru clipa in care vei iesi pe ring, pentru a dansa alaturi de partenerul tau valsul mirilor… In timp ce in sala incep sa se auda primele acorduri ale melodiei voastre, pe ring incepe sa se lase un fum greu, care invaluie, incet-incet, toata suprafata acestuia. Cei din jur privesc cu uimire la fenomenul ce li se desfasoara in fata ochilor si se grabesc sa il imortalizeze cu aparatul foto, camera video sau cu telefonul. Daca iti doresti ca asa ceva sa se intample la nunta ta, alege o masina de fum care, pe baza de gheata carbonica, produce aceasta imagine extraordinara.

Pe langa acest moment, ai posibilitatea de a le oferi celor prezenti inca o surpriza menita sa ii incante. Cocktailurile de diferite culori, sampania fina sau vinul aromat poate fi transformat intr-un lichid fumegand, cu un aspect asemanator al unui vulcan in pragul eruptiei. Pentru acest efect cu adevarat special trebuie sa apelezi tot la gheata carbonica, de aceasta data sub forma de granule.

Cu ajutorul unui singur element-cheie numit gheata carbonica, nunta ta se poate transforma intr-un eveniment cu adevarat spectaculos! Nu iti face probleme, produsul nu este nociv. Practic, este dioxid de carbon in forma solida, la temperaturi foarte scazute si este destinat folosirii alimentare.

Daca ti-am atras atentia si doresti mai multe detalii legate de produsul nostru te invitam sa accesezi site-ul www.dioxid.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.