Toate drumurile din judeţul Bacău sunt deschise circulaţiei

 

În judeţul Bacău se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile naționale şi judeţene pe un carosabil cu zăpada bătătorită. Circulația a fost reluată şi pe tronsonul DJ 252 Soci – Găiceana, unde s-au finalizat lucrările pentru deblocare și degajarea zăpezii de pe carosabil.

Se circulă în condiții îngreunate, pe alocuri pe un singur fir, pe următoarele drumuri județene: DJ 207F Iliești – Pădureni, DJ 252 A Horgeşti – Răcătău, DJ 119 A Sascut – Urecheşti, DJ 252 F Ungureni – Bărtăşeşti, DJ 206B Parava – Dumbrava.

Se continuă pe ansamblul județului lucrările pentru curățarea carosabilului și împrăștierea de material antiderapant, lucrări pentru care sunt asigurate  stocurile necesare de material antiderapant si combustibil.

Pe drumurile naţionale şi judeţene se acţionează cu utilaje pentru curăţarea carosabilului şi împrăştierea de material antiderapant.

Judeţul Bacău a ieşit de sub incidenţa codului galben, s-au înregistrat în continuare temperaturi scăzute, în această dimineaţă consemnându-se  valori minime de aproximativ  – 14 °C. Ninsorile au încetat şi vântul a suflat de la slab la moderat, local  cu intensificări de  până la 40  km/h.

Pentru perioada următoarelor 24 ore vremea se menţine rece, iar vântul va sufla moderat,  izolat în rafale care vor atinge pe alocuri 40 km/h.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.