Surse de energie inepuizabila (in ceata)


Este interesant de remarcat cit de diferit au primit cei din jurul meu ideea ca ar putea fi creat pe Terra un sistem de recoltare si distributie electric planetar. Tuturor li se pare o idee traznita, chiar daca unii accepta ingeniozitatea ideii.

Principiul de functionare a unui sistem de energie inepuizabila este extrem de simplu! Pamintul are 50 la suta suprafata expusa soarelui, ceea ce face ca noi sa fim capabili sa prelucram aceasta energie. O posibilitate este un sistem de cabluri electrice nord-sud pentru variatia anotimpurilor si est-vest pentru variatia zi-intuneric!

Sa fie atit de dificila intelegerea acestui principiu de obtinere a celei mai mari daruri pe care natura si Dumnezeu l-a facut omului?

Am primit chiar si un sfat sa o iau mai usor, caci specialistii ma vor desfiinta. Este adevarat ca sunt multe piedici, am fost doar electrician o perioada a vietii mele, in tinerete. Important este insa faptul ca Pamintul are o sansa reala de a avea o energie inepuizabila ce poate fi captata si distribuita consumatorilor intregii omeniri! Odata facut sistemul de captare si distributie, omenirea nu va mai fi silita sa consume combustibilii solizi si petrolieri, surse de altfel pe cale de terminare…

Alaturi de lumina solara pot fi astfel folosite valurile marine si oceanice, precum si vinturile de pe orice meleag al Pamintului.
Este adevarat, o astfel de realizare va face ca omenirea sa fie mai unita, razboaiele sa se mai domoleasca, planeta sa renasca in limitele unei minime poluari.

Sunt oare nebun pentru ca visele ma depasesc pina si pe mine?

Ca orice idee si aceasta a pornit pe caile sale spre definire. Faptul ca deja sute de vizitatori au citit materialele despre aceasta trasnaie frumoasa a tehnicii viitoare, este un bonus evident. Este posibil ca ideea sa apara in presa scrisa din Australia (fapt confirmat), un minicontinent ce stie mai mult ca noi toti ce inseamna lipsa de energie!Articol din sectiunea: Opinii
Etichete:

Un comentariu la “Surse de energie inepuizabila (in ceata)”

  1. Domnule Parascan,
    Suntinteresat de ideile dumneavoastra si va invit la Iasi la un Tirg de inventii care are loc in data de 21- 23 noiembrie 2010. Invitatia este din partea SIR- Socirtatea inventatorilo din Romania. Participarea impune a veniti cu un prototip.
    Pentru detalii va rog sa va uitai pe adresa electronica a societati SIR.
    Cu stima inventator Alecu ioan.0763622395.

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

De cind ma stiu am incercat sa fac ceva pentru Bacau si Bacauani! Din nefericire peste 99 la suta din reusite au fost pe un fond de ignoranta a autoritatilor locale. Desi am luat numeroase premii in inventica, cercetare stiintifica si arta, avind expozitii in Statele Unite, reprezentind Romania si Israelul, la manifestarile dedicate Holocaustului, la Chicago si Washington, autoritatile bacauane, nu numai ca nu m-au sprijinit in nici un demers creator, dar nici macar nu imi permite sa particip la expozitiile de grup, sau individuale din Galeriile de arta locale! Ca si mine sunt multi bacauani, aruncati la cosul istoriei de niste autoritati ignorante si straine de visele si putintele bacauanilor.
  Stiri din Bacau: Surse de energie inepuizabila (in ceata)