Şi-a pierdut în mers pasagera de pe motocicletă dar şi-a continuat liniştit drumul

O fată de 21 de ani, ce a acceptat o invitaţie la o plimbare cu motocicleta, a ajuns la spital după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe vehicul. Şoferul motocicletei nu a catadicsit să se oprească, pentru a o ajuta pe victimă.

Sesizaţi de reprezentanţii Spitalului Judeţean Bacău, oamenii legii l-au prins la scurt timp pe Ciprian F., de 28 de ani, în timp ce îşi continua drumul liniştit cu motocicleta prin localitatea Traian.

„Deoarece acesta emana halenă alcoolică poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest însă a refuzat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău în vederea recoltării de probe biologice de sânge, dar a refuzat şi de această dată.  Totodată în urma verificărilor efectuate s-a mai stabilit că acesta nu poseda permis de conducere”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, refuzul acesteia de a se supune recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.