Samsung Galaxy S3, un telefon ce aduce tehnologia mobilă într-o nouă etapă

Denumit şi “Ferrari al sistemelor Android”, Samsung Galaxy S3 este telefonul fanion al firmei, cu care sud-coreenii vor să spulbere concurenţa.
Interesul pentru telefon a fost imens, potrivit unui site cu știri despre S3, acest gadget cucerind deja titlul pentru cele mai multe pre-comenzi din istorie (nu mai puţin de 9 milioane de oameni au dorit să fie siguri că îl pot cumpăra).

Mai mult, în Marea Britanie a confirmat oficial că Samsung Galaxy S3 este cel mai popular telefon al anului.

De unde acest interes imens pentru S3?

Dotat cu un ecran apropiat de al tabletelor (4,8 inch) acest smartphone este mai performant decat multe PC-uri.
Începând de la redarea videoclipurilor în format HD cu o claritate nemaiîntâlnită, continuând cu procesorul pentru aplicaţii Samsung Dual Core ce oferă încărcarea extreme de rapidă a paginilor de internet, telefonul oferă satisfacţii şi celor mai pretenţiosi utilizatori.

Gadgetul este dotat cu o interfaţă simplă şi intuitivă ce permite editarea de imagini şi posibilitatea de a încărca şi testa jocuri de înaltă performanţă.

De asemenea, sud-coreenii de la Samsung au conceput acest telefon astfel încât mai multe aplicaţii pot fi utilizate în acelaşi timp, prin ferestre de tip pop-up, la viteze de reacţie mari.

Samsung Galaxy S3 este dotat cu baterie de 2100 mAh şi memorie internă de 16 GB / 1 GB RAM. Mai mult, utilizatorii pot beneficia de senzor de lumina ambientală şi de proximitate, accelerometru, busola digitală ori gyroscope.

Funcţia foto cu care este dotat Samsung Galaxy S3 permite realizarea automată a unei serii de opt cadre pentru a crea o scenă continuă, din care se poate alege cea mai bună.

O altă noutate este legată de funcţia “S Beam”, ce oferă posibilitatea de conectare instantă pentru transferul de contacte, fişiere media, fotografii ori videoclipuri.

Aceste opţiuni dar şi specificațiile complete oferite de Samsung le puteţi descoperi singuri pe pagina oficială, urmând legătura de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.