Razie pe linia transporturilor rutiere de mărfuri și persoane

Agenții de poliție rutieră împreună cu lucrători ISCIR și reprezentantul comisiei pentru atribuirea traseelor județene din cadrul Consiliului Judeţean Bacău, au făcut verificări privind legalitatea transporturilor rutiere de mărfuri și persoane.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15.240 de lei și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

EXEMPLE:

A. Romeo, de 51 de ani, din județul Suceava, a fost depistat conducând o autoutilitară, destinată transportului de mărfuri, pe DN 2-E 85, în comuna Orbeni, având valabilitatea inspectiei  tehnice periodice expirată. Cel în cauză a fost sancționat contravențional și s-a luat măsura reținerii certificatului de inmatriculare.

R. Marius, de 28 de ani, din Galați, a fost depistat conducând o autoutilitară,  destinată transportului de mărfuri, pe DN 2-E 85,  iar cu ocazia verificării diagramelor  s-a stabilit că acesta nu a respectat perioada de odihnă zilnică. S-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1500 lei.

G. Ionuț, de 31 ani, din Bacău, a condus o autoutilitară  pe DN 2-E 85, în localitatea Nicolae Bălcescu, transportând 276 de pâini, fără a deține documente justificative.  S-a luat măsura sancționării societății comerciale cu amendă în valoare de 4000 lei, iar marfa a fost confiscată.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.