Prins fără permis pe Bulevardul Unirii din Bacău

Polițiștii Biroului Rutier Bacău au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Săucești, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii din municpiu, având permisul de conducere anulat din data de 3 iulie 2018.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.


Polițiștii rutieri din Onești au depistat un tânăr de 26 de ani, din comuna Coţofăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Brașovului din municipiu, având permisul de conducere anulat.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.


La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Poduri au depistat în flagrant un tânăr de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 117 aflându-se sub influenţa alcoolului.
În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Moineşti pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.