Prieteniile de pe Facebook sunt ca pixurile: ai 1000 dar numai unul scrie


Avem cu toții, dar puțini recunoaștem, convingerea maladivă că anonimatul este infernul și recurgem la ingenioase stratageme să arătăm că existăm. Ne mulțumește și-o glorie în papuci de casă.
Urmașii lui Erostat suntem, cel care din dorința de a fi vizibil a incendiat templul Zeiței Diana, una dintre cele 7 minuni ale lumii.

Postăm pe Facebook mâțe nostime, animale sfârtecate, maxime și cugetări, frânturi de istorie și articole de gazete pe care majoritatea nici nu le citesc, mulțumindu-se să vadă doar titlul. La distanță de-un click ar fi informația dar refuză s-o vadă pentru că informația are un minus: dai în borală când din rarisimă, devine redundantă.

Facebook-ul e un paradis gol: colorat, aparent viu și totuși inert. Eu am 4000 de prieteni în listă. Pe mulți i-am șters, pe alții i-am tot adăugat sau am fost adăugată. Nu stau să le studiez profilul, neinteresant. Dar sunt convinsa c-aș rămâne cu 10 în listă dacă ar fi să-mi activez criteriile de selecție în funcție de cerințele mele care-s severe.

Știu că nu sunt chiar modestă dar ar fi dreptul meu să spun: ”Ăsta merită, ăsta nu” pentru că am avut mereu un principiu de la care nu m-am abătut niciodată: spune-mi pe cine admiri, ca să-ți spun cine ești!

Like și aflii când mai scrie Irina Băcăoanu!Articol din sectiunea: Opinii
Etichete:

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

Irina Bacaoanu scrie din cand in cand pe Bacaul.ro si mai mereu pe blogul sau, Bacaoanu.com
  Stiri din Bacau: Prieteniile de pe Facebook sunt ca pixurile: ai 1000 dar numai unul scrie