Percheziții DNA în Bacău și alte 30 de localități

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza miercuri perchezitii in 31 locații (domicilii ale unor persoane fizice si sedii sociale ale unor societati comerciale) situate in 7 judete (Bacau, Dolj, Mehedinti, Mures, Olt, Giurgiu si Brasov) zone in care exista suspiciuni de evaziune fiscală a unei grupări de societăți comerciale in perioada 2012-2013, se arata intr-un comunicat al DNA.

In paralel, in legatura cu aceasta cauza penala, la solicitarea procurorilor, inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul A.N.A.F. efectueaza inspectii fiscale in 23 de judete si sunt vizate 126 firme, printre care si o mare societate de comercializare a deseurilor la nivel national, din Brasov.

Au fost ridicate mai multe documente, iar pentru stabilirea activitatii infractionale vor fi dispuse constatari financiare.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin din partea Serviciului Roman de Informatii si din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane.

Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare.


Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie ¬ Serviciul Teritorial Tirgu Mures efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, de catre o grupare de societati comerciale din judetul Iasi, a unor infractiuni de evaziune fiscala, cu un prejudiciu estimat de peste 1 milion euro, preciza DNA marti.

In cursul diminetii de 18 februarie 2014, ca urmare autorizarii de catre instanta competenta, au fost efectuate perchezitii in 12 locatii situate in judetele Iasi si Timis, zone in care exista suspiciuni ca gruparea respectiva ar fi desfasurat activitatea infractionala.

In paralel, in legatura cu aceasta cauza penala, la solicitarea procurorilor, inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul A.N.A.F. efectueaza o serie de controale la diferite societati comerciale, pe raza mai multor judete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.