Onestin reprezinta Romania la Plus Citizenship Network


In perioada 17-21 martie, presedintele Asociatiei de Tineret ONESTIN, Alexandru Cristea, impreuna cu Oana Berdan, coodonator de proiecte YOUTH in cadrul asociatiei, vor fi prezenti in capitala Portugaliei, Lisabona, la intalnirea de lucru din cadrul proiectului: Plus Citizenship Network, component al programului Comisiei Uniunii Europene la sectiunea Youth Exchange, in care Asociatia de Tineret ONESTIN din Onesti reprezinta echipa Romaniei.

La aceasta intalnire, vor fi prezenti 22 de tineri, din 10 tari europene, reprezentand asociatii de tineret reprezentative: Mais Cidadina din Portugalia (asociatia gazda), Societas Matura din Polonia, Drustvo-MOZAIK din Slovenia, KulturATOM din Suedia, Center for communication in south eastern Europe din Bulgaria, GEB-Gesellshaft für Europabildung din Germania, Patchanka din Italia, Pistes Solidaires din Franta, Youth Cyprus Greens din Cipru si Asociatia de Tineret ONESTIN din Romania.

Proiectul se desfasoara in perioada ianuarie – decembrie 2008 si implica schimburi internationale de tineri, seminarii si intalniri de lucru, avand ca tema responsabilizarea tinerilor, implicarea in viata civica, dezvoltarea organizatiilor de tineret, si realizarea unei retele de comunicare la nivel european precum si realizarea unei baze de date online.

Aceasta actiune este a doua pentru ONESTIN in anul 2008, dupa cea din luna ianuarie, finalizata cu succes in capitala Turciei, Ankara.

Mai multe detalii dupa intoarcerea reprezentantilor asociatiei noastre.Articol din sectiunea: Invatamant
Etichete:

Un comentariu la “Onestin reprezinta Romania la Plus Citizenship Network”

  1. cea mai tare asociatzie de tineret din toata Romania :P ne mandrim cu ei.TRAIASCA ONESTINUL!!!shi reprezentantzii sai:)!!!

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

  Stiri din Bacau: Onestin reprezinta Romania la Plus Citizenship Network