Moş Crăciun iubeşte handbaliştii

Copii mulţi şi activi, vacarm, fetiţe despletite, fugă după câte-o minge, jucării împrăştiate… aşa i-a găsit Moş Crăciun pe handbaliştii Clubului Golden Kids, în seara de 22 decembrie, la Funtastik Park.
Şi nu i-a fost uşor: căra în sacul interminabil 37 de cadouri pentru copii, 8 daruri pentru cei care se ocupă de activitatea clubului şi alte suveniruri pentru partenerii (Arena Residence, Matmedia, Tipografia “Elena” MacCleanCom, ProfiSmile, Funtastic Park, Cofetaria “Story”) care s-au alăturat cu sufletul şi financiar, acestui frumos proiect.

În camera alăturată părinţii au stat la o prăjitură, la un pahar şi au simţit că nu e nevoie să-şi supravegheze copiii pentru că se descurcau de minune dincolo, în lumea lor. Sandu Iacob a deschis petrecerea cu un speech în care a menţionat partenerii, colaboratorii şi visele pe mai departe. Era emoţionat dar i-a ieşit până la urmă. Degeaba s-a scuzat: are talent oratoric şi ştie să se facă ascultat. Ne-a amuzat, ne-a atras atenţia, ne-a entuziasmat. El nu se menţionează decât spre final. Ăsta-i “defectul” lui: e modest. Cine-l ştie, îl iartă :)

Profesorul Alexandru Acsinte are grijă ca paharele să fie pline şi doamnele să lase deoparte dietele şi să treacă la dulciurile din platouri… antrenorii fac comentarii entuziaste despre copiii din grupă… părinţii privesc cu mândrie în sală spre proprii copii şi le adoră energia. E clar că aici, la Golden Kids, şi-au găsit locul. Fericire colectivă.

Răducu Tamaş strigă pe fiecare şi le înmânează darul de la Moş. Poze, bliţuri, repunerea clămiţelor în bretoane, aşezarea în grup a celor înalţi mai în spate, scunzii în primul flanc şi fiecare ţine cadoul la piept ca pe un trofeu.

A fost darnic Moşul dar a fost discret cu privire la provenienţa cadourilor. Ar fi spulberat magia. Dar noi am ştiut că au fost oferite de Golden Kids în colaboarare cu părinţii şi SportSuport Bucureşti (distribuitor de echipament sportiv).

Nimic nu conta decât exuberanţa micilor handbalişti, bucuria părinţilor şi magia serii.

Afară era un ger năprasnic. Cui îi păsa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.