Kaufland 3 Bacau – Str. Narciselor


Un al treilea magazin Kaufland se va deschide pe Strada Narciselor nr. 5, in locul fostei Dacia Service. Sunt prevăzute în PUZ și realizarea a 259 locuri de parcare.

„Strategia de dezvoltare a companiei Kaufland România susţine amplasarea noilor magazine în zone cât mai diferite, pentru a fi accesibile tuturor clienţilor“, au comunicat reprezentații Kaufland, fără a oferi mai multe detalii.

„Kaufland România se preocupă în mod special să ofere un sortiment local bogat și variat, în linie cu politica de achiziții din întreaga rețea. Colaborarea cu producătorii români ne ajută să menținem un traseu scurt de aprovizionare, astfel încât să oferim produse proaspete, la prețuri reduse, dar și să contribuim în acest mod la sprijinirea economiei locale. Derulăm acțiuni de susținere pentru producătorii români, pentru ca produsele lor să ajungă mai ușor pe rafturile noastre. Organizăm Târgurile de Bunătăți Românești în parcările noastre, prin care oferim oricărui producător local ocazia să își vândă direct produsele, oferindu-i spațiul și întreaga logistică în mod gratuit”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.Articol din sectiunea: Magazine
Etichete:

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

  Stiri din Bacau: Kaufland 3 Bacau – Str. Narciselor