Jandarmii băcăuani au sprijinit o familie din Căbești, com. Podu Turcului pentru a trece mai uşor peste această perioadă dificilă.


În 28 februarie, în cadrul unei acţiuni umanitare comune organizate în sprijinul persoanelor aflate în dificultate, reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău şi ai primăriei comunei Podu Turcului, cu sprijinul Fundaţiei de Sprijin Comunitar Bacău, s-au deplasat în satul Căbeşti, din judeţul Bacău pentru a acorda sprijinul necesar familiei Zaharia Mihăiţă, o familie greu încercată de nevoi, cu un copil de trei săptămâni, cu o locuinţă fără geamuri si condiţii necorespunzătoare de trai).

Acţiunea s-a materializat în principal în achiziţionarea şi montarea unei locuinţe modulare, donată acestei familii precum şi amenajarea spaţiilor interioare (mobilier, instalarea sobei pentru încălzit).

De asemenea, jandarmii au sprijinit familia cu lemne de foc şi alimente pentru a trece mai uşor peste această perioadă dificilă.

Utile: Vremea Căbești Podu TurculuiArticol din sectiunea: Social
Etichete: ,

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

  Stiri din Bacau: Jandarmii băcăuani au sprijinit o familie din Căbești, com. Podu Turcului pentru a trece mai uşor peste această perioadă dificilă.