Întâlnire Eximbank cu oamenii de afaceri din Bacău

EximBank va continua să-şi diversifice portofoliul de produse, iar una dintre ariile vizate o reprezintă flexibilizarea şi extinderea facilităţilor de trade finance astfel încât banca să poată oferi produse care să acopere nevoile actuale ale companiilor cu afaceri în zona comerţului, a spus Traian Halalai, preşedintele EximBank, în cadrul unei întâlniri pe care banca a organizat-o cu oamenii de afaceri din zona Bacăului.

“Una dintre direcţiile strategice ale băncii o reprezintă oferirea de soluţii financiare integrate pentru mediul de afaceri şi de aceea căutăm să venim cu o ofertă îmbunătăţită şi pe segmentul de trade finance. Cred că experienţa noastră în operaţiuni internaţionale ne va oferi avantajul necesar pentru a contura soluţii care să răspundă cererii tot mai ridicate de produse personalizate ”, a spus Traian Halalai.

Oficialul EximBank a menţionat că un prim pas a fost făcut printr-un up-grade al ofertei de factoring extern prin care banca poate finanța parțial/integral facturile comerciale aferente exportului pentru acoperirea lipsei temporare de lichiditate dintre momentul facturării şi cel al încasării efective.

La întâlnirea de la Bacău au participat aproape 50 de oameni de afaceri, reprezentanţi ai unor companii precum Comfert, Chimcomplex, Sonoma, Aerostar, Agricola International, Grup UMB Bacău, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Evenimentul face parte dintr-o proiect de interacțiune directă cu oamenii de afaceri pe care EximBank l-a demarat anul trecut şi la care au participat până în prezent circa 450 de oficiali ai companiilor şi ai autorităţilor locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.