Prima ediție regională a conferinței DefCamp

Pe 17 decembrie, Iasi va fi gazda primei editii regionale a conferintei nationale DefCamp, eveniment ce va intruni peste 60 de persoane pasionate si specializate in domeniul securitatii informatice într-un maraton de o zi încărcat cu numeroase prezentări tehnice din domeniu.

DefCamp 2011 @Iași este un eveniment important pentru Moldova și pentru toți pasionații din această zonă pentru că reprezintă prima ediție regională a conferinței de hacking & INFOSEC DefCamp, organizată pentru prima dată la scară națională în acest an în Bran.

Scopul întâlnirii de pe 17 decembrie din Iași este intrarea în contact cu oamenii pasionați de securitate informatică din județele Moldovei, de a promova și încuraja schimbul de experiență.

“DefCamp a apărut din dorinţa de a reuni pentru prima dată experţii în securitatea informatică din România într-un mediu informal, care să îi ajute să se cunoască, să participe la competiţii şi să lege prietenii ce le vor permite în viitorul apropiat să cerceteze, să dezvolte şi să se dezvolte în acest domeniu. Întâlnirea de la Bran s-a bucurat de un weekend încărcat cu prezentări tehnice și de actualitate, o competiție ce i-a adunat pe toți participanții și seri de socializare memorabile. Acum așteptăm DefCamp 2011 @Iași.”, a declarat Andrei Avădănei, coordonatorul şi iniţiatorul acestui proiect.

Evenimentul se va desfășura într-o singură zi al cărui program va fi încărcat cu o serie de prezentări ale unor experți în securitate informatică din diverse colțuri ale țării, simpli pasionați ai domeniului, specialiști în securitate underground sau experți în securitate ce vor veni din mediul academic sau din partea unor companii naționale și internaționale cu sedii în România.

Înscrierea la eveniment este gratuită și poate fi realizată aplicând pe formularul de pe site.

Despre DefCamp :
DefCamp este o inițiativă națională dedicată dezvoltării competențelor tinerilor pasionați de securitate informatică, prin crearea unui mediu offline stimulativ ce să permită schimbul de cunoștințe între specialiștii în securitate underground, mediul academic și corporatist din Romnia. Evenimentul este organizat de WorldIT.info, Asociația GREPIT și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” cu sprijinul BitDefender România, CreActivity.ro și mdf.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.