Cristian Codrin Gherhard, fotomodelul german cu inimă de român


A plecat împreună cu părinţii în Germania când avea numai 2 ani. E fiul fostului handbalist al Ştiinţei Bacău, Robert Gherhard şi nepotul antrenorului de handbal, Ion Gherhard. De atunci trăieşte în Kassel având o copilărie şi o adolescenţă foarte activă: a urmat tradiţia sportivă a familiei- handbalul. Cu o statură şi nişte trăsături fizice de excepţie, Cristian este curtat de marile case de mode ale lumii: Hugo Boss, Lacoste, GQ Magazine, Cinque, D&G şi multe altele, ocupând un loc stabil în topul renumiţilor designeri ai momentului.

Este nevoit să fie mereu la filmări, la şedinţe foto şi o face cu toată seriozitatea, obişnuit fiind cu disciplina sportivă. Are un program încărcat dar aşteaptă ca la iarna să semneze din nou contractul cu echipa de liga a 2-a, HSG Gensungen Felsberg. „Handbalul este tradiţia bărbaţilor din familia mea. Cum aş putea să stau eu departe?!”, se întreabă Cristian, retoric şi pătimaş.

Mă uit la el şi, cunoscându-l pe tatăl său, realizez că de acolo vine libertatea, dramul de nebunie şi curajul. ” Regret însă că nu am timp prea mult. Sunt pe drumuri mereu. Chiar şi acum, sunt la Istanbul. Filmez.”

Citeste mai multArticol din sectiunea: Divertisment, Sport
Etichete: ,

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

Irina Bacaoanu scrie din cand in cand pe Bacaul.ro si mai mereu pe blogul sau, Bacaoanu.com
  Stiri din Bacau: Cristian Codrin Gherhard, fotomodelul german cu inimă de român