Concurs de pictură pentru elevii de clasa a patra organizat de Colegiul de Artă din Bacău


Colegiul Naţional de Artă „George Apostu” Bacău, într-un parteneriat cu Palatul Copiilor, organizează și în acest an, Concursul Județean de Grafică și Pictură „Tinere Talente”.

La concursul ajuns în 2018 la ediția cu numărul XVII, sunt invitaţi să participe elevii de la clasele a IV-a din toate şcolile judeţului Bacău.

Proba practică a concursului se va desfășura în atelierele de specialitate, etajul II, la Colegiul Național de Artă “George Apostu” Bacău, în data de 24 aprilie 2018, de la ora 9:00.

Pentru proba practică elevii trebuie să vină pregătiți cu materialele necesare, precum bloc de desen, creioane, radieră, culori la alegere (tempera, acuarele, guașe sau acrilice), pensule, tușuri, șervețele și pahar pentru apă.

De altfel, după acest concurs Colegiul de Artă băcăuan organizează, în 11 mai, probele de aptitudini pentru admiterea în clasa a cincea a anului școlar următor. În această perioadă se fac înscrierile pentru aceste probe la secretariatul colegiului, la sediul din Str. Războieni nr. 24.Articol din sectiunea: Invatamant
Etichete: , ,

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

  Stiri din Bacau: Concurs de pictură pentru elevii de clasa a patra organizat de Colegiul de Artă din Bacău