Bătaie ca-n „Șapte păcate” la un restaurant din Moineşti

Cinci moineşteni, aflați sub influența alcoolului, au provocat scandal într-un bar, iar polițiștii îi cercetează pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Poliția Municipiului Moinești a fost sesizată la data de 27.02.2012, în jurul orei 02.00 despre faptul că într-un restaurant din localitate a izbucnit un scandal între mai multe persoane.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit în urma verificărilor efectuate că la data de 27 februarie 2012, în jurul orei 1:40, D. Gheorghe, de 36 de ani, D. Daniel, de 25 de ani, C. Radu, de 22 de ani,  A. Valentin, de 22 de ani şi I. David, de 27 de ani, în timp ce se aflau în incinta restaurantului, unde consumau băuturi alcoolice, fără motiv au acostat un grup de patru tineri de la o masă alăturată, lovindu-l pe barmanul de serviciu care a intervenit pentru aplanarea scandalului.

În urma altercaţiei au fost răsturnate două mese şi scaunele aferente, o parte din clienţi fiind nevoiţi să părăsească incinta localului.

Cei cinci bărbați au fost sancționați contravenţional iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.