Băcăuanii îşi pot face cumpărăturile la Cora

Joi, 8 noiembrie, a fost inaugurat Centrul Comercial Cora din Bacău, vizavi de Insula de Agrement.

Aceasta este prima investiție a companiei franceze în Moldova. Pentru noul centru comercial, măsurând aproximativ 50.000 m2 construiți, cora a cheltuit 42 de milioane de euro. Atât în construcția propriu zisă, cât și pentru exploatarea spațiului, s-au folosit soluții tehnice care optimizează consumul de energie, așa încât cora Bacău urmează să primescă în curând certificarea BREEAM de construcție verde.

cora Bacău include un hipermarket cu o arie de vânzare de 7,600 m2, o galerie de 6,100 m2 cu 37 de magazine,  725 de locuri de parcare, spații de birouri pentru închiriat și un imobil cu 8 apartamente destinate tot închirierii.

„Încă din faza de proiect pentru că s-au ales și s-au implementat cele mai noi și mai prietenoase soluții pentru mediu. Într-un spațiu atât de interesant, nu puteam crea decât un univers comercial special. Hipermarketul cora Bacău își invită clienții să descopere o gamă foarte largă de produse, începând cu articole de prim preț și terminând cu articole premium, pentru ocazii. Dorința noastră este să ne înțelegem cât mai bine clienții și să le oferim produsele pe care și le doresc la prețuri foarte bune”, a declarat Cătălin Ismană, Director cora Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

2 comentarii la „Băcăuanii îşi pot face cumpărăturile la Cora

  • vineri, 09-11-12 la 19:40
    Permalink

    A FACUT MAGAZINU CORA , DAR IN FATA NU ESTE FACUT CU CAP , VAI DE PICIOARE , TANSFORMATORU NU ESTE BINE PUS PE TROTOAR IN FATA , TREBUIA DUS IN SPATE SI ACOPERIT INCHIS , CAND O SA DEA *** DE EL O SA RAMANETI PE INTUNERIC ,DIN FATA SI PANA LA IARMA SINTETICA SE PUTEA FACE O PARCARE CA SA NU STINGENEASCA CIRCULATIA , S-A BLOCAT O BANDA DR CIRCULATIE , EU NU SANT ARHITECT , SA PUS SENSU GIRATOR PREA MARE , MA-I MIC ERA MA-I BINE , NU AVETI UN AUTOBUZ CINE VREA SA VINA DE LA URA NU ARE CU CE VENI SA-U SA LE DUCI .

    Răspunde
  • marți, 13-11-12 la 14:27
    Permalink

    cine te-a invtat gramatica asta?nu mai face comentarii,daca nu stii sa scrii romaneste

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.