Magazine

Un magazinul LIDL din Bacău va fi închis câteva zile pentru renovare

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Bacău, situat pe Strada Vadul Bistriței, Nr. 15. Acesta va fi închis în zilele de 1 și 2 noiembrie, urmând a se redeschide în data de 3 noiembrie.
(Continuare…)

Decathlon Bacău

Decathlon Bacău

decathlon-bacau
Magazinul de articole sportive Decathlon din Bacau s-a deschis in 14 octombrie 2016, in incinta Hello Shopping Park de pe Calea Republicii 181.
(Continuare…)

Leroy Merlin Bacău

Magazinul Leroy Merlin din Bacau a fost deschis pe 27 mai 2016, după ce rețeaua Baumax a fost cumparata de Leroy Merlin. Avand cca 12.000 de metri patrati, deschiderea Leroy Merlin Bacău a dus si la crearea a 100 de locuri de munca.

Adresa LEROY MERLIN Bacau
Calea Republicii nr.181, în incinta Hello Shopping Park.
(Continuare…)

Trei noi magazine în Hello Park Bacău: Jysk, San Francisco Outlet și Stock House

Hello Shopping Park a anunțat că va include trei noi magazine începând cu luna noiembrie 2014. (Continuare…)

Kaufland 2 Bacău

Al doilea magazin Kaufland din Bacău s-a deschis începând cu 5 noiembrie 2014 pe strada Milcov nr. 3-5.

(Continuare…)

Auchan Bacău

Auchan Bacău

Auchan Bacau microbuze Pe o suprafaţă netă de vânzare de 6300 mp, înlocuind vechiul magazin Real, noul hipermarket Auchan Bacău oferă locuitorilor o gamă de peste 55.000 de produse. Auchan a îmbunătățit sistemul de transport gratuit zilnic pentru clienții care locuiesc în municipiul Bacău, traseele fiind revizuite pentru un acces mai facil la magazin. (Continuare…)

  Stiri din Magazine Camera live Bacau. Nunti Bacau