Utile

Informatii utile din Bacau
Transport
Mersul trenurilor
Taxiuri
Telefoane
Ziare
Radio
TV
Magazine
Despre Bacau

Un nou magazin Penny Market în Bacău

REWE România continuă planul de extindere și deschide în luna septembrie patru noi magazine Penny Market în Bacău, București, Brăila și Simeria. Astfel, grupul ajunge la 207 magazine deschise până în prezent în țara noastră în care lucrează un număr de aproximativ 4000 de angajați.

Penny Market Bacău (județul Bacău) este situat pe strada (Continuare…)

Kaufland 3 Bacau – Str. Narciselor

Un al treilea magazin Kaufland se va deschide pe Strada Narciselor nr. 5, in locul fostei Dacia Service. Sunt prevăzute în PUZ și realizarea a 259 locuri de parcare.

„Strategia de dezvoltare a companiei Kaufland România susţine amplasarea noilor magazine în zone cât mai diferite, pentru a fi accesibile tuturor clienţilor“, au comunicat reprezentații Kaufland, fără a oferi mai multe detalii.

„Kaufland România se preocupă în mod special să ofere un sortiment local bogat și variat, în linie cu politica de achiziții din întreaga rețea. Colaborarea cu producătorii români ne ajută să menținem un traseu scurt de aprovizionare, astfel încât să oferim produse proaspete, la prețuri reduse, dar și să contribuim în acest mod la sprijinirea economiei locale. Derulăm acțiuni de susținere pentru producătorii români, pentru ca produsele lor să ajungă mai ușor pe rafturile noastre. Organizăm Târgurile de Bunătăți Românești în parcările noastre, prin care oferim oricărui producător local ocazia să își vândă direct produsele, oferindu-i spațiul și întreaga logistică în mod gratuit”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Un magazinul LIDL din Bacău va fi închis câteva zile pentru renovare

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Bacău, situat pe Strada Vadul Bistriței, Nr. 15. Acesta va fi închis în zilele de 1 și 2 noiembrie, urmând a se redeschide în data de 3 noiembrie.
(Continuare…)

Decathlon Bacău

Decathlon Bacău

decathlon-bacau
Magazinul de articole sportive Decathlon din Bacau s-a deschis in 14 octombrie 2016, in incinta Hello Shopping Park de pe Calea Republicii 181.
(Continuare…)

Televiziunea digitală terestră DVB-T2 acum și în jurul municipiului Bacău

Aria de acoperire cu semnal DVB-T2 a fost extinsă și în jurul municipiului Bacau. Emițătorul DVB-T2 din Bacău a fost pus în funcțiune vineri, 10 iunie 2016, transmițând în canalul 39.
(Continuare…)

Leroy Merlin Bacău

Magazinul Leroy Merlin din Bacau a fost deschis pe 27 mai 2016, după ce rețeaua Baumax a fost cumparata de Leroy Merlin. Avand cca 12.000 de metri patrati, deschiderea Leroy Merlin Bacău a dus si la crearea a 100 de locuri de munca.

Adresa LEROY MERLIN Bacau
Calea Republicii nr.181, în incinta Hello Shopping Park.
(Continuare…)

  Stiri din Utile Camera live Bacau. Nunti Bacau