Stiri Sport.Bacaul.ro
Sport

Informatii din sport din judetul Bacau

Cupa Triumf la Powerlifting, ajunsă la a X-a ediție!


(Continuare…)

Se apropie debutul SCM Bacău în Liga Zimbrilor [P]


Iubitorii handbalului din Bacau asteapta cu nerabdare debutul Campionatului National de Handbal Masculin, sezonul 2018/2019. CSM Bacau este aproape gata cu pregatirile pentru aceasta noua provocare. Dupa infrangerile cu Potaissa Turda si Calarasi, jucatorii antrenati de Eden Hairi au aratat ca au resursele necesare pentru a aborda cu incredere campionatul.
(Continuare…)

Este benefica asocierea dintre fotbal și casele de pariuri? [P]


Fotbalul nu mai este de mult timp doar o intrecere, ci un adevarat fenomen social si, nu in ultimul rand, o imensa afacere. Permanenta preocupare a forului mondial de a duce acest fenomen pana in cele mai indepartate colturi ale lumii a dat roade. (Continuare…)

Tenis de câmp / Trofeul Municipiului Bacău pleacă în Franța


Cea de-a șaisprezecea ediție a Trofeului Municipiului Bacău și-a disputat finala duminică după-amiază, în fața unui public numeros. Francezul Jules Okala (20 de ani, 509 ATP), calificat în finală fără set pierdut, l-a depășit fără drept de apel pe ieșeanul Bogdan Apostol (22 de ani, 785 ATP), scor 6-1, 6-1. Citește mai mult

Turneul Internațional de tenis „Trofeul Municipiului Bacău 2018”

Municipiul Bacău alături de Federația Română de Tenis și Sport Club Municipal Bacău invită iubitorii de tenis la Turneul Internațional „Trofeul Municipiului Bacău 2018”, turneu ITF cu premii în valoare de 25.000 de dolari. Cetățenii municipiului Bacău sprijină financiar turneul cu suma de 102.700 lei, din care 100.100 lei reprezintă contravaloarea premiilor ce se vor acorda în cadrul competiției, iar 2.600 lei cheltuieli de organizare. (Continuare…)

Bacăul are din nou echipă în Liga a II-a la fotbal


Aerostar Bacău a reușit să-și asigure vineri promovarea în eșalonul secund, cu o etapă înainte de finalul campionatului. Echipa pregătită de Cristian Popovici a învins cu 1-0 pe Oțelul Galați și este matematic promovată în Liga a II-a. (Continuare…)

  Stiri din Sport Camera live Bacau. Nunti Bacau