Stiri Sport.Bacaul.ro
Sport

Informatii din sport din judetul Bacau

Aur și argint pentru Moinești la Campionatele Naționale de Powerlifting


Vești bune de la Moinești, unde s-au întors cu medalii delegația de trei participanți de la Campionatele Naționale de Powerlifting. Am stat de vorbă un pic cu Marius Manda, unul dintre sportivii CSM Moinești. (Continuare…)

Florin Lovin te aşteaptă cu reduceri importante de preţuri în magazinul CREATIVE STORE [P]


Unul dintre cei mai importanţi jucători de fotbal din zona noastră, băcăuanul Florin Lovin s-a întors acasă după retragerea din activitatea sportivă (ultima oară fotbalist profesionist la Astra Giurgiu) şi a pus bazele magazinului de echipamente sportive pentru adulţi şi copii, profesionişti sau amatori, CREATIVE STORE.
(Continuare…)

Cupa Triumf la Powerlifting, ajunsă la a X-a ediție!


(Continuare…)

Se apropie debutul SCM Bacău în Liga Zimbrilor [P]


Iubitorii handbalului din Bacau asteapta cu nerabdare debutul Campionatului National de Handbal Masculin, sezonul 2018/2019. CSM Bacau este aproape gata cu pregatirile pentru aceasta noua provocare. Dupa infrangerile cu Potaissa Turda si Calarasi, jucatorii antrenati de Eden Hairi au aratat ca au resursele necesare pentru a aborda cu incredere campionatul.
(Continuare…)

Este benefica asocierea dintre fotbal și casele de pariuri? [P]


Fotbalul nu mai este de mult timp doar o intrecere, ci un adevarat fenomen social si, nu in ultimul rand, o imensa afacere. Permanenta preocupare a forului mondial de a duce acest fenomen pana in cele mai indepartate colturi ale lumii a dat roade. (Continuare…)

Tenis de câmp / Trofeul Municipiului Bacău pleacă în Franța


Cea de-a șaisprezecea ediție a Trofeului Municipiului Bacău și-a disputat finala duminică după-amiază, în fața unui public numeros. Francezul Jules Okala (20 de ani, 509 ATP), calificat în finală fără set pierdut, l-a depășit fără drept de apel pe ieșeanul Bogdan Apostol (22 de ani, 785 ATP), scor 6-1, 6-1. Citește mai mult

  Stiri din Sport Camera live Bacau. Nunti Bacau