Stiri Sport.Bacaul.ro
Sport

Informatii din sport din judetul Bacau

Cine îl poate opri pe Hamilton din cursa către cel de-al 6-lea titlu mondial în F1?


Britanicul Lewis Hamilton este în grafic pentru cel de-al 6-lea titlu mondial din Formula 1, după cele cucerite în 2008, 2014, 2015, 2017 și 2018. Hamilton a câștigat 4 din cele 6 curse din acest sezon, celelalte două fiind adjudecate de coechipierul de la Mercedes, finlandezul Valtteri Bottas. (Continuare…)

Aur și argint pentru Moinești la Campionatele Naționale de Powerlifting


Vești bune de la Moinești, unde s-au întors cu medalii delegația de trei participanți de la Campionatele Naționale de Powerlifting. Am stat de vorbă un pic cu Marius Manda, unul dintre sportivii CSM Moinești. (Continuare…)

Florin Lovin te aşteaptă cu reduceri importante de preţuri în magazinul CREATIVE STORE [P]


Unul dintre cei mai importanţi jucători de fotbal din zona noastră, băcăuanul Florin Lovin s-a întors acasă după retragerea din activitatea sportivă (ultima oară fotbalist profesionist la Astra Giurgiu) şi a pus bazele magazinului de echipamente sportive pentru adulţi şi copii, profesionişti sau amatori, CREATIVE STORE.
(Continuare…)

Cupa Triumf la Powerlifting, ajunsă la a X-a ediție!


(Continuare…)

Se apropie debutul SCM Bacău în Liga Zimbrilor [P]


Iubitorii handbalului din Bacau asteapta cu nerabdare debutul Campionatului National de Handbal Masculin, sezonul 2018/2019. CSM Bacau este aproape gata cu pregatirile pentru aceasta noua provocare. Dupa infrangerile cu Potaissa Turda si Calarasi, jucatorii antrenati de Eden Hairi au aratat ca au resursele necesare pentru a aborda cu incredere campionatul.
(Continuare…)

Este benefica asocierea dintre fotbal și casele de pariuri? [P]


Fotbalul nu mai este de mult timp doar o intrecere, ci un adevarat fenomen social si, nu in ultimul rand, o imensa afacere. Permanenta preocupare a forului mondial de a duce acest fenomen pana in cele mai indepartate colturi ale lumii a dat roade. (Continuare…)

  Stiri din Sport Camera live Bacau. Nunti Bacau