Stiri Sport.Bacaul.ro
Sport

Informatii din sport din judetul Bacau

Cupa Federației la Oină are loc în acest week-end la Bacău


Municipiul Bacău, Federaţia Română de Oină (FRO) şi Ministerul Tineretului şi Sportului invită băcăuanii la ediţia jubiliară a Cupei Federației la Oină – Bacău 2017.
(Continuare…)

Sunteți pregătite pentru Skirtbike Bacău? Prima ediție, pe 2 septembrie!

Sunteți pregătite pentru Skirtbike Bacău? Prima ediție, pe 2 septembrie!


Pe 2 septembrie, Bacăul devine cel de-al 16-lea oraș în care se va desfășura fenomenul Skirtbike. Skirtbike este un eveniment cu și despre femei cu stil, care știu să pedaleze îmbrăcate și în haine chic și care vor să inspire și alte femei să-și arate grația și pe două roți.
(Continuare…)

Întoarcere triumfală la Moinești pentru Marius Manda: locul întâi și medalia de aur la concursul internațional

Întoarcere triumfală la Moinești pentru Marius Manda: locul întâi și medalia de aur la concursul internațional “Power Cup”!

I: Ajuns acasa proaspat castigator al acestui concurs international, poti sa ne spui cum te simti acum, intorcandu-te acasa cu o medalie de aur pentru palmaresul clubului tau de suflet, C.S.M Moinesti, si mai ales o medalie pentru orasul tau natal, Moinesti?

R: Paradoxal, in culise dupa concurs simteam o tristete, sa zic asa, ca nu am reusit sa (Continuare…)

Rezultatele concursului

Rezultatele concursului “Cupa Triumf la Powerlifting”


Sambata 18 martie s-a disputat a opta editie a Cupei Triumf la Powerlifting. Desfasurata la Moinesti, competitia a fost un succes, mai ales ca numarul celor ce au concurat a fost mai mare decat la editiile anterioare ale concursului. (Continuare…)

Moineștiul găzduiește a VIII-a ediție a Cupei Triumf la Powerlifting


Pe 18 martie 2017, la Sala de Sport Spiru Haret din Moinești va avea loc o nouă ediție a Cupei Triumf. Am reușit să obținem un scurt interviu în exclusivitate cu Marius Mihai Manda, organizatorul competiției și sportiv de performanță.
(Continuare…)

Comparație între oferta de pariuri Fortuna și oferta Betano [P]

Comparație între oferta de pariuri Fortuna și oferta Betano [P]

pariurix 1

Fortuna (D. ONJN 1560 / 25.08.2016) este casa de pariuri care deține cele mai multe sucursale în țară – peste 750 la număr, însă Betano (D. ONJN 3311 / 18.12.2015) este unul dintre cei mai apreciați nou-veniți pe plan național. Ambele dispun de o ofertă atractivă online, însă fiecare vine cu o serie de avantaje. Am realizat o comparație a ofertei de pariuri pentru a descoperi care este cea mai bună dintre cele două. Iată ce am descoperit:
(Continuare…)

  Stiri din Sport Camera live Bacau. Nunti Bacau