Actualitate

Ultimile stiri din Bacau

UPDATE // Avaria de apă, cauzată de alunecările de teren din Ardeoani. S-a anunțat câte zile nu va fi apă în Bacău


La ora 14 CRAB SA a anunțat ca avaria care a avut loc pe conducta de aductiune in zona localitatii Ardeoani, s-a produs prin demufarea (smulgerea din imbinare) a unui tub din FGM DN 800mm, ca urmare a deplasarii terenului (alunecare), in urma precipitatiilor abundente din ultima perioada.
Update 03.04.2018, ora 12.00:
(Continuare…)

Nu e păcăleală de 1 aprilie: din nou avarie la conducta cu apă


Urmare a unei avarii aparute pe conducta de aductiune Valea Uzului – Bacau, in zona comunei Ardeoani, in noaptea de 01.04.2018, s-a trecut la restrictionarea furnizarii apei in vederea asigurarii stocurilor minimale. Pentru ziua de duminica 01 aprilie 2018 (Continuare…)

Inginerul băcăuan Gheorghe Şchiopu, aniversat de electricieni

Marţi, 20 martie 2018, elita energeticienilor români se va afla la Bacău pentru a-l cinsti aniversar pe OMUL REŢELELOR ELECTRICE, inginerul băcăuan Gheorghe Şchiopu, personalitate marcantă a energeticii româneşti, cel care, întru cinste şi bucurie, îşi prinde la tâmple cel de al 85-lea “ghiocel de aur”. (Continuare…)

Amenzi pentru cei ce distrug recipientele pentru colectarea deșeurilor la Onești

În ziua de 08 martie 2018, în jurul orei 21.00, în timp ce executau activități specifice pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în zona parcului din municipiul Onești, jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine şi siguranţă publică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău au observat un grup de şapte tineri care tulburau ordinea şi liniştea publică în zona respectivă. (Continuare…)

Avaria la conducta de apă a fost reparată

In cursul noptii de joi, 08.03.208, spre vineri, 09.03.2018, in jurul orei 2.00 dimineata, apa, prin conducta de aductiune, a ajuns in Statia de Tratare Barati. (Continuare…)

Avarie din nou la conducta de apă a municipiului Bacău!

Ca urmare a unei avarii aparute pe conducta de aductiune de la Valea Uzului catre mun. Bacau – zona com. Margineni, in data de 07 martie 2018, se intrerupe furnizarea apei potabile din aceasta sursa, incepand cu ora 12.00. Programul de furnizare a apei potabile in mun. Bacau, incepand cu dupa-amiaza acestei zile, va fi restrictionat in functie de stocurile acumulate din celelalte surse.

Update: (Continuare…)

  Stiri din Actualitate Camera live Bacau. Nunti Bacau