Actualitate

Ultimile stiri din Bacau

O nouă stație de încărcare electrică în Bacău


„Autostrada electrică” dezvoltată de E.ON în România a ajuns la 11 staţii de încărcare. Trei noi staţii deschise la Bacău, Sovata şi Gheorgheni se alătură celor opt deja puse în funcţiune, de către E.ON. Până în anul 2020, prin proiectul NEXT-E, în România vor fi instalate 40 de staţii de încărcare rapidă, dintre care 19 de către E.ON, iar 21 de către MOL România. (Continuare…)

Atenție, se vor opri gazele în câteva zone ale Bacăului

Delgaz Grid finalizează o investiţie de peste 1 milion de lei în sistemul de distribuţie a gazelor naturale din municipiul Bacău. Înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale pe o lungime de circa 3,3 km va creşte gradul de siguranţă al serviciului de distribuţie şi va reduce semnificativ riscul producerii unor avarii. (Continuare…)

Avarie la Buhuși, se oprește apa!

Având în vedere defecțiunea apărută la conducta de aducțiune a apei (Dn 400) de la Poiana Morii, în zona pod Blăgești, vă informăm că (Continuare…)

Se întrerupe apa în Șerbănești

Din cauza unor lucrari de mentenanta la reteaua de apa situata pe strada Bulevardul Unirii, din Municipiul Bacau, in data de 16.07.2019, intre orele 09.00 – 16.00, se va intrerupe furnizarea apei potabile.
(Continuare…)

Presiune redusă și economie la apă

Într-un comunicat de presă, CRAB SA face apel la populația municipiului Bacău să economisească apa și interzice folosirea ei la irigații. Potrivit companiei, vinovate de situație ar fi canicula și creșterea consumului.
(Continuare…)

Furtunile puternice au avariat și rețelele electrice

Echipele Delgaz Grid acţionează de mai bine de 24 de ore pentru remedierea avariilor cauzate de furtunile puternice din Moldova. Vântul puternic, în rafale, a provocat căderea copacilor peste reţelele aeriene şi ruperea stâlpilor şi conductoarelor electrice. Zeci de echipe Delgaz şi ale contractorilor sunt în teren pentru remedierea avariilor. Cele mai afectate au fost judeţele Botoşani, Bacău, Neamţ şi Suceava. (Continuare…)

  Stiri din Actualitate Camera live Bacau. Nunti Bacau