Actualitate

Ultimile stiri din Bacau

Interviu cu Mihai Marius Manda, organizatorul Cupei Triumf la Powerlifting


Î: Cum a fost noua ediție a Cupei Triumf ? La ce număr de ediții ați ajuns?

Marius Manda: Pe data 09 septembrie s-a disputat cea de-a noua ediție a Cupei Triumf la Powerlifting în municipiul Moinești pe scena mare din Parcul Bai. De data asta am reușit să aduc si câțiva sportivi din afara țării, mai precis din Bulgaria. (Continuare…)

Recomandări E.ON Gaz pentru sezonul rece

În sezonul rece creşte pericolul producerii unor accidente sau a intoxicărilor cu monoxid de carbon în urma folosirii necorespunzătoare a instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale, respectiv a efectuării unor modificări neautorizate ale acestora.
(Continuare…)

UPDATE! Avarie în Buhuși, furnizarea apei a fost întreruptă

Avand in vedere avariile aparute la reteaua de distributie a apei din orasul Buhusi, Compania Regionala de Apa informează ca in data de 12.09.2017, intre orele 08.30-16.30, se intrerupe furnizarea apei potabile pe strazile: 1 Mai, Bodesti, T.Vladimirescu, Ion Voda cel Cumplit, G.Cosbuc, 8 Martie, 9 Mai, Pionierului, Chebac, Gazariei, Aleea Scolii si Decebal.

Update: (Continuare…)

Se ia apa într-o zonă din municipiul Bacău

In vederea executarii lucrarilor de investitii derulate de catre Primaria Bacau, de pe str. Muscatelor in data de 12.09.2017, intre orele 09.00-16.00, se va intrerupe furnizarea apei potabile.

De aceasta oprire vor fi afectati consumatorii de pe str. Milcov (intre str. Izvoare si Bazar Rusi) si din (Continuare…)

Sună alarma în Bacău! Exercițiu de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă

Miercuri, 6 septembrie, între orele 10:00-11:00, se va desfăşura în municipiul Bacău exerciţiul de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă.

Scopul acestui exerciţiu îl constituie obţinerea unor date reale privind starea de operativitate a echipamentelor dedicate şi gradul de acoperire acustică, precum şi antrenarea autorităţilor administraţiei publice locale şi pregătirea populaţiei, prin cunoaşterea semnificaţiei semnalelor de alarmare. (Continuare…)

Cu permisul suspendat, a intrat cu mașina într-o pompă de benzină

În data de 27 august, în jurul orei 7:30 dimineața, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din verificările poliţiştilor de la Biroul Rutier Bacău s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din comuna Iteşti, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Moldovei, la intrarea în staţia de alimentare cu carburant, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu o pompă de distribuţie a carburanţilor provocând pagube materiale. (Continuare…)

  Stiri din Actualitate Camera live Bacau. Nunti Bacau