Actualitate

Ultimile stiri din Bacau

Incendiu pe Calea Moldovei

Incendiu pe Calea Moldovei


Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău a descoperit un incendiu pe Calea Moldovei din municipiul Bacău. (Continuare…)

De la începutul anului 2017, în fiecare săptămână 5 persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon!

În primele 5 săptămâni ale acestui an, în aria de activitate Delgaz Grid, monoxidul de carbon a făcut 23 de victime, iar 8 dintre acestea nu au mai putut fi salvate. Curăţarea coşurilor de fum de două ori pe an şi neutilizarea aragazurilor ca sursă de încălzire sunt măsurile care ar fi putut preveni aceste tragedii. Montarea detectoarelor poate semnala prezenţa gazului sau a monoxidului de carbon şi de aceea este recomandată atât în instalaţiile noi, cât şi în cele vechi.
(Continuare…)

Amenzi pentru fapte antisociale: 443 persoane amendate de polițiștii băcăuani în perioada 2-3 februarie

În perioada 02-03 februarie 2017, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au desfășurat acțiuni pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță civică.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 443 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 150.550 lei. (Continuare…)

Totul despre gratuitatea călătoriilor cu trenul pentru studenții din România

Începând cu data de 1 februarie 2017, studenţii români și străini înmatriculaţi la o formă de învăţământ cu frecvenţă – licență, master, doctorat – în instituţiile de învăţământ superior acreditate din România beneficiază de gratuitate la transportul feroviar intern.
(Continuare…)

Accident miercuri dimineață pe str. Oituz din Bacău: fetiță lovită de mașină pe trecerea de pietoni

La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 07.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în urma căruia o persoană a necesitat îngrijiri medicale. (Continuare…)

Marocan cu ședere ilegală depistat la Bacău

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Bacău au organizat o acţiune pe linia prevenirii și combaterii şederii ilegale a cetățenilor străini cu sprijinul specializat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bacău. (Continuare…)

  Stiri din Actualitate Camera live Bacau. Nunti Bacau