Actualitate

Ultimile stiri din Bacau

Avarie la o conductă de apă, sunt afectați locuitorii din cartierul Bistrița-Lac

Ca urmare a unei avarii la conducta de distributie apa situata pe str. Triumfului (vis-a-vis de biserica), din municipiul Bacau, in data de 12.06.2018, incepand cu ora 09.00, se va interveni pentru executarea lucrarilor de remediere.
(Continuare…)

Apă cu program în satul Fântânele

Avind in vedere seceta prelugita din ultima perioada si consumul exagerat de apa pentru udatul gradinilor, nu se poate asigura necesarul de apa pentru toti locuitorii satului Fantanele, desi instalatia existenta functioneaza la capacitate maxima.
(Continuare…)

Comunicat E.ON: Mare atenţie la „ofertele” de schimbare a contractului de furnizare electricitate şi gaze naturale!

În ultimele luni, numeroase persoane au fost induse în eroare, chiar înşelate, de reprezentanţi ai unor companii de furnizare de electricitate şi gaze naturale, în vederea încheierii unui nou contract. (Continuare…)

Află care sunt ghinioniștii „Loteriei Apei” de astăzi

1. Ca urmare a unei avarii la reteaua de distributie apa situata pe str. Aleea Parcului, nr. 36, din Mun. Bacau, in data de 23.05.2018, incepand cu ora 09.00, se va interveni pentru executarea lucrarilor de remediere. Durata estimata a interventiei este de 6 ore. In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare al apei pentru abonatii cu bransamente pe str. Garii, Aleea Parcului, Razboieni si Marasesti.

2. Ca urmare a unei avarii la reteaua de distributie apa situata pe str. 9 Mai, intersectie cu str. Lucretiu Patrascanu, din Mun. Bacau, in data de 23.05.2018, incepand cu ora 09.00, se va interveni pentru executarea lucrarilor de remediere. Durata estimata a interventiei este de 12 ore. In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare al apei pentru abonatii cu bransamente pe str. 9 Mai, Lucretiu Patrascanu, Banca Nationala, Neagoe Voda, 22 Decembrie, Mioritei, b-ul Unirii.
(Continuare…)

Lucrări de reparații la rețeaua de apă pot duce astăzi la oprirea furnizării în anumite zone ale orașului

Update: In intervalul 13.30 – 16.30 serviciul de alimentare cu apa in cartierul Serbanesti va fi sistat!

Ca urmare a unei avarii la reteaua de distributie apa situata b-ul Unirii, nr. 90, din Mun. Bacau, se va interveni pentru executarea lucrarilor de remediere in (Continuare…)

Avarie din nou! S-a oprit apa!

Urmare a unei avarii produse in data de 18.05.2018, in cadrul lucrarilor executate pe str. Poet Carlova, s-a oprit furnizarea apei potabile in zonele de Nord si Centru ale Municipiului Bacau.
(Continuare…)

  Stiri din Actualitate Camera live Bacau. Nunti Bacau