Avantajele folosirii unei camere de supraveghere în propria locuință [P]

Siguranța noastră, dar și a locuinței este motivul pentru care căutăm să ne adaptăm noilor tehnologii de supraveghere. Cu cât ne simțim mai feriți de orice fel de pericole, cu atât mai bine pentru noi. Putem fi feriți mereu de pericole chiar și în propria locuință dacă ne luăm măsurile de siguranță necesare, iar camerele de supraveghere video sunt alternativele cele mai îndemână.

Montarea unei camere de supraveghere este o operațiune pe care fiecare român ar trebui să o aibă în vedere pentru numeroasele avantaje cu care vine la pachet. Un reper dar și o recomandare pentru publicul de pretutindeni este www.skut.ro – magazinul online cu soluții practice, camere de supraveghere video performante care sporesc siguranța. Avantajele aferente sunt multe și se referă la faptul că:

Infracțiunile sunt împiedicate

Se poate spune că acesta este cel mai mare beneficiu cu care vine la pachet achiziționarea unei camere de supraveghere video. Efectul pe care îl au asupra oamenilor, acela de a-i ține la distanță, se poate observă chiar în primele zile de la montare.

Indiferent dacă supravegherea video este amplasată la domiciliu sau la locul de muncă, infracțiunile pot fi prevenite. Simpla lor prezența intimidează persoanele care au astfel de înclinații să acționeze, având în vedere că identitatea le va fi dezvăluită. Skut.ro pune la dispoziția celor interesați o gama vastă de camere de supraveghere video cu rezoluții variate și infraroșu cu rază pe distanțe mari.

Fiecare beneficiar se va simți mult mai în siguranță

Oricât de discret ar fi camera amplasată, tot va oferi acel gram de siguranță de care fiecare are nevoie. Montarea unui astfel de dispozitiv, în cazul unui furt, îi asigură pe cei în cauză că au dovezi suficiente pentru a raporta infracțiunea. Atât timp cât camerele dispun și de înregistrare audio, precum cele pe de skut.ro, cu atât mai bine.

Totodată, faptul că aceste camere de supraveghere pot menține înregistrările pe o perioadă lungă de timp constituie un alt mare avantaj. În cazul în care persoana în cauză lipsește o perioadă de timp de acasă, poate vedea ce s-a întâmplat până în prezent dacă derulează filmul video.

Posibilitatea de a capta imagini din mai multe unghiuri

O cameră de supraveghere modernă, precum cele de la Skut, pot capta imagini clare din mai multe unghiuri, nu doar din cel în care sunt amplasate. De exemplu, există acele camere care se pot roti atunci când senzorul de mișcare este activat.

Astfel, beneficiarul știe că orice mișcare va fi înregistrată și stocată în cardul de memorie. Ori de câte ori crede că s-a întâmplat ceva neobișnuit cu locuința sa poate verifica totalitatea imaginilor înregistrate. Totodată, montarea mai multor camere în exterior, atât timp cât acestea sunt rezistente la praf și umiditate, reprezintă o alegere sigură, o alegere care favozirează siguranța locatarilor. Cu cât sunt amplasate mai strategic, în zone cheie din afara locuinței, cu atât mai mult crește gradul de protecție a acesteia.

Skut.ro – aproape de românii care își doresc să se simtă în siguranță

Pe www.skut.ro există o mulțime de camere de supraveghere de la brand-uri consacrate precum HIKIVISION, BENTECH, AMVI, DAHUA, OEM și așa mai departe. Calitatea lor este în raport optim cu prețul, iar treaba pe care o fac nu poate fi contestată în vreun fel.

De exemplu, camera de supraveghere bullet HIKVISION DS-2CE16DOT-IT3F este dedicată mediului exterior, fiind rezistentă la diverse intemperii. Poate înregistra prin infraroșu pe o rază de 40 de metri, iar orice filmare este realizată la o rezoluție de 1920 x 1080 datorită lentilei fixe de 2.8 mm.

Rezistența sa la temperaturi cuprinse între -40 și +60⁰C și la umiditatea din aer de până la 90% atestă încă o dată că este perfectă pentru a fi folosită în spații exterioare. Consumul maxim este de 5 W, iar senzorul de imagine este 2 Mpx CMOS. Standardul IP66 atestă că este protejată complet împotriva prafului, dar și de apă. Cei interesați trebuie să știe că dispun de garanție de 2 ani dacă achiziționează această cameră, dar și de montaj profesionist oferit de membrii echipei Skut.

Cei care își doresc să achizitioneze astfel de dispozitive, mână în mână cu propria siguranță, pot accesa skut.ro. Aici vor regăsi, după cum s-a spus și anterior, o gama vastă de camere de supraveghere sub certificarea calității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.