Aparatele de sudură – ajutor neprețuit în gospodărie [P]


Dacă locuiești la casă, atunci ești familiarizat cu problemele de tot felul care se ivesc mereu și care par să nu se mai sfârșească niciodată: țevi sparte, gard desfăcut, balamale rupte etc. Acestea atrag după sine costuri de manoperă mari, dar și provocarea găsirii unui meșter priceput și disponibil. Situația se poate schimba însă, dacă beneficiezi de ajutorul unor scule potrivite, fiabile și ușor de utilizat, precum aparatele de sudură profesionale.

Nu trebuie să fii sudor de meserie pentru a putea remedia singur problemele apărute în gospodărie. Trebuie doar să alegi un aparat de sudat performant, rezistent și cu design compact. Pentru micile lucrări din curte sau chiar pentru bricolaj, cel mai potrivit este un aparat de sudură modern și performant, pe care îl poți găsi la DeTop.

De ce să ai propriul tău aparat de sudură?

În primul rând, pentru că ai mereu la îndemână ajutorul de care ai nevoie fără a mai apela la vecini sau la prieteni. Apoi, când aparatul de sudură este al tău, îl poți utiliza relaxat, fără grija de a-l strica și fără a fi presat de timp că trebuie înapoiat. În plus, poți merge cu el oriunde ai nevoie, pentru că majoritatea modelelor noi sunt compacte, ușor de transportat și ușor de depozitat.

Și încă ceva: nu te feri de aparatele de sudură profesionale, chiar dacă le folosești doar ocazional! Întotdeauna un aparat de calitate va fi mai ușor de manevrat și de utilizat, va rezista mai mult în timp, iar diferența de bani va fi amortizată printr-o utilizare îndelungată.

Alege un aparat de sudură cu argon!

Aparatul de sudură perfect este greu de găsit, achiziționarea acestuia putând fi o adevărată provocare dacă ești începător în această meserie sau dacă ai folosit un astfel de aparat doar ocazional. Sfatul nostru este să te îndrepți întotdeauna către modele de marcă și să te interesezi în prealabil de performanțele lor. Părerea specialiștilor este, de asemenea, importantă și trebuie luată în calcul.

Câteva modele de aparate de sudură cu argon recomandate de experți:

Aparat de sudură argon TECHNOLOGY TIG 185 Carry Case – recomandat pentru sudarea TIG în curent continuu și cu electrozi înveliți în curent continuu.

Caracteristici:

  • amorsarea arcului cu câmp de înaltă frecvență;
  • posibilitate de utilizare în 2 sau 4 timpi;
  • control automat al parametrilor la pornire;
  • sudează cu toate tipurile de electrozi înveliți: rutilici, bazici, inox;
  • reglaj continuu al curentului de sudură;
  • protecție termică cu termostat.

Aparat de sudură argon Miller Migmatic 300 – este un model industrial, dotat cu afișaj digital, ce se remarcă printr-un sistem profesional de angrenare a sârmei cu două role și un arc de sudură extrem de stabil, grație tehnologiei moderne de amorsare.

Caracteristici:

  • protecție termică pentru a preveni supraîncălzirea;
  • posibilitatea de reglare a tensiunii în 20 de trepte;
  • programe predefinite pentru metal, inox și aluminiu;
  • funcție sudură în puncte;
  • fiabilitate crescută datorită sistemului de angrenare a sârmei;
  • raport excelent calitate-preț.

Aparat de sudură argon TECHNOLOGY TIG 182 AC/DC-HF – capabil să sudeze și în curent continuu DC și curent alternativ AC. Utilizat pentru toate tipurile de materiale: metal, fontă, inox, aluminiu. Poate suda în mediu protejat de argon și în regim MMA cu electrod învelit.

Caracteristici:

  • gabarit redus;
  • fiabil și robust;
  • randament ridicat;
  • ușurință în utilizare și exploatare.

DeTop – gamă variată de aparate de sudură

DeTop comercializează echipamente, utilaje și accesorii industriale, având ca importator principal Miller Electric USA. Toate modelele de aparate de sudură cu argon prezentate anterior se regăsesc și pe scule.detop.ro, alături de alte produse de înaltă calitate. Așadar, cu siguranță vei găsi aparatul de sudat potrivit nevoilor tale!

Compania oferă soluții complete prin departamentul său de consultanță on-site pentru alegerea produselor și o echipă tehnică certificată, disponibilă pentru intervenții în toată țara. Intră pe site-ul menționat mai sus și lasă-i pe profesioniști să te ajute să alegi corect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.