Amenzi pentru cei ce distrug recipientele pentru colectarea deșeurilor la Onești


În ziua de 08 martie 2018, în jurul orei 21.00, în timp ce executau activități specifice pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în zona parcului din municipiul Onești, jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine şi siguranţă publică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău au observat un grup de şapte tineri care tulburau ordinea şi liniştea publică în zona respectivă.

După oprirea, interceptarea şi legitimarea acestora jandarmii au constatat că doi dintre aceşti tineri (respectiv doi minori cu vârste de 15 şi 17 ani, din municipiul Oneşti) au distrus două recipiente de plastic pentru colectarea deseurilor, aparţinând Primăriei Oneşti.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru comiterea unei fapte susceptibile infracţiunii de distrugere (art. 253 din Codul Penal) și le-au predat împreună cu persoanele în cauză Poliţiei Municipiului Onești .

Pentru ceilalţi cinci s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu avertisment, conform prevederilor art 1, pct 25 din Lg 61/91 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de conveţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.Articol din sectiunea: Actualitate
Etichete:

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

  Stiri din Bacau: Amenzi pentru cei ce distrug recipientele pentru colectarea deșeurilor la Onești