Categorii: Actualitate

O noua publicatie in judet: Gazeta de Asau

A aparut primul numar al publicatiei “GAZETA DE ASAU” , un ziar satesc, lunar, editat de locuitori ai comunei, ce incearca sa reflecte viata oamenilor de pe malul Trotusului, din comuna Asau, judetul Bacau.

GAZETA DE ASAU va fi lansata oficial luni, 17 septembrie 2007 la Scoala de centru a comunei Asau, are un tiraj de 200 exemplare print si 150 in format electronic, ce vor ajunge in casutele de mail ale cititorilor.

Nou! Vremea in Asau

Update in vineri, 11-09-09 15:57

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Comentează

Vezi comentarii

  • scrieti sau publicati si voi macar o monografie a comunei asau... sa ne facem si noi mai cunoscuti..ar fi ceva interesant

  • Pentru Gazeta com Asau va dau un indiciu ,pentru un mic reportaj-gratis- mergeti la scoala unde atii inaugurat lansarea Gazetei si intrebati elevi cl-v-a cum se exprima Dl profesor de Romana la noi elevi, care a studiat citi- va anii bunii pentru a crede ca stie sa invete cum sa se comporte noi locuitori ai Com Asau.

  • Pentru Gazeta Asau,Dom Primar al comunei noastre cand are de gand sa asfalteze drumul din centru catre satul Straja si sa dea dovada de un bun gospodar in gospodarirea comunei. iar cu renovarea sedilui Primariei a aruncat cu praf in ochi locuitorilor. Si sa nu uite dom Primar ca in aceste 2 mandate pe care ca si le-a terminat nu a facut vreo greseala, sii va veni timpul sa raspunda pentru promisiunile desarte pe care lea facut.Se va afla in curand.

  • Multumim pentru mesaje. Vom tine cont de sugestiile dumneavoastra in numerele viitoare. Gazeta de Asau poate fi vazuta pe http://www.asau.3x.ro, site-ul Asociatiei Bradul Asau, pe care se mai afla si alte informatii despre comuna noastra. De asemenea, ne puteti contacta direct pe adresa gazetadeasau@yahoo.com si eventual ne puteti lasa mail-ul pentru a intra in baza de date cu cei ce primesc gazeta pe mail.
    Multumesc si celor de la Bacaul online care ne-au facilitat comunicarea cu dumneavoastra.
    Dan Tatavu, director Gazeta de Asau

  • Dl Director Dan daca tot ai anfiintat Gazeta de Asau,ocupate de deslusirea cazului cu fostul Camin cultural care ininte de al vinde actualul Primarel apartinea Comunei si locuitorilor ei.Aduti aminte cand erai copil cum mergeai la film-spectacole- baluri si tot ce se putea organiza in comuna.Acum fiilor nostri le-a mai ramas drumul pentru joaca si care sunt scapati din frau, prin baruri pentru a juca biliard,poker si a trage o dusca.Acum cu infiintarea zilei Asaului pe 16 Dec pe care o salut si ne bucuram ca v-a lua fiinta,dorim sa vedem daca puteti organiza activitatile in incinta "Clubului Minerilor" din Asau.Va dorim succes!

  • Dle Costica, inainte sa-i dai indicatii pretioase lui Dan, gandestete ca esti locuitor al comunei ASAU. poti la fel ca si altii sa puneti problema fostului CAMIN. eu personal cred ca si asa a facut prea mult de unul singur. e oare singurul locuitor al comunei?

  • Dle Costica, inainte sa-i dai indicatii pretioase lui Dan, gandestete ca esti locuitor al comunei ASAU. poti la fel ca si altii sa puneti problema fostului CAMIN. eu personal cred ca si asa a facut prea mult de unul singur. e oare singurul locuitor al comunei?

  • dle dan cum putem multumi primarlui comunei asau pentru ca nici nu a avut curajul necesar pentru a urca in fata oamenilor pe scena din comuna asau de pe data de 16 dec 2007 pentru a le multumi ca au participat un numar foarte mare de cetateni ai comunei asau la acea zi.

  • dle dan va multumim pentru efortul de care ati dat dovada pentru reanfintarea asocetiatie bradu asau cu care speram sa avem mai multe succese pe plan loacal national si chiar international cu care speram sa faceti mult mai mult decat face consiliul local al cumune asau .va dorim la multi ani si multa sanatate.

Share
Publicat de
Bacau Online
Taguri: Asaupresa

Recent Posts

Duminica Floriilor

Sărbătoarea Floriilor ne aduce aminte de intrarea triumfală a lui Iisus în orasul Ierusalim. Este…

duminică, 28-04-24

Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja, Somușca și Răcăciuni // ACTUALIZARE

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de…

miercuri, 24-04-24

Înțelegerea perspectivelor financiare ale Tesla cu anunțul privind câștigurile pentru T1 2024

Tesla, renumitul producător de vehicule electrice, se pregătește să își dezvăluie performanțele financiare pentru primul…

miercuri, 24-04-24

Scaun agățat – de ce merită să îl cumperi?

Scaunele agățate au fost asociate în principal cu elemente de amenajare pentru camerele copiilor sau…

miercuri, 24-04-24

Dezlegari de post în condiţiile vieţii de azi

Dezlegările din timpul postului sunt date credincioșilor de catre preotul duhovnic, adică preotul la care…

joi, 04-04-24

Ghidul suprem pentru scaune cu rotile manuale

A învăța cum să folosești un scaun cu rotile manual în mod eficient te va…

joi, 04-04-24

Acest website folosește cookies.