Prinși în timp ce furau bunuri dintr-un imobil

În seara zilei de 08.01.2012 Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bacău s-au sesizat despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința Ancăi Matache din comuna Letea Veche, care în prezent este nelocuită.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au surprins în flagrant patru tineri în timp ce transportau spre ieșirea din locuință o centrală termică și două calorifere metalice.

Polițiștii au procedat la imobilizarea acestora, însă doi dintre aceștia au reușit să fugă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că cei doi suspecți imobilizați sunt Vasile L., de 28 de ani și Cristinel L., de 27 de ani, ambii din Bacău.

Totodată din cercetările efectuate polițiștii au mai stabilit că cei patru tineri, cunoscând că partea vătămată este plecată în străinătate, s-au deplasat și în noaptea de 05/06.01.2012 la locuința acesteia, de unde au sustras materiale de construcții, un boiler electric și mai multe scule electrice, pe care pe care le-au transportat in municipiul Bacău cu scopul de a le comercializa.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Vasile L. și Cristian L. au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, iar instanța a emis pe numele escetora mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

În continuare polițiștii desfășoară activități în vederea documentarii intregii activități infracționale și depistarea celorlați doi tineri.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.