Categorii: Actualitate

Poliţist agresat de un hoţ

Un bărbat de 26 de ani, din Bacău este arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile, după ce a lovit un poliţist care se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu. Pe 9 martie a.c., în jurul orei 22.50, patrula de poliţie a surprins trei hoţi care încearcau să spargă geamul unui chioşc de ziare de pe strada 9 Mai.

Oamenii legii i-au somat, dar aceştia au încercat să fugă. Unul dintre agenţii de poliţie a trecut la urmărirea lor şi a reuşit prinderea unuia dintre ei. Bărbatul a încercat să scape, folosind un spray iritant-lacrimogen, pe care l-a pulverizat poliţiştului în faţă.

Acesta a continuat să se opună procedurii de imobilizare, a lovit poliţistul în zona gambei piciorului drept şi i-a rupt mâneca gecii.

În urma celor întâmplate, poliţistul s-a deplasat, pentru îngrijiri medicale la sediul Spitalului Judeţean Bacău, fără a fi necesară internarea lui.

Bărbatul violent a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie, unde a fost legitimat şi s-a stabilit că este M. P., de 26 de ani, din municipiul Bacău.

Acesta era însoţit de fratele său, Iulian P, de 28 de ani şi de o altă persoană a cărei identitate nu a putut fi stabilită până în prezent.

Faţă de M. P. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj şi tentativă la tâlhărie şi a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar la data de 10 martie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele acestuia instanţa competent a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

În continuare se desfăşoară activităţi în vederea identificării, prinderii şi stabilirii cu exactitate a participaţiei penale a celorlalte două persoane.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Comentează
Share
Publicat de
Bacau Online
Taguri: hot

Recent Posts

Duminica Floriilor

Sărbătoarea Floriilor ne aduce aminte de intrarea triumfală a lui Iisus în orasul Ierusalim. Este…

duminică, 28-04-24

Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja, Somușca și Răcăciuni // ACTUALIZARE

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de…

miercuri, 24-04-24

Înțelegerea perspectivelor financiare ale Tesla cu anunțul privind câștigurile pentru T1 2024

Tesla, renumitul producător de vehicule electrice, se pregătește să își dezvăluie performanțele financiare pentru primul…

miercuri, 24-04-24

Scaun agățat – de ce merită să îl cumperi?

Scaunele agățate au fost asociate în principal cu elemente de amenajare pentru camerele copiilor sau…

miercuri, 24-04-24

Dezlegari de post în condiţiile vieţii de azi

Dezlegările din timpul postului sunt date credincioșilor de catre preotul duhovnic, adică preotul la care…

joi, 04-04-24

Ghidul suprem pentru scaune cu rotile manuale

A învăța cum să folosești un scaun cu rotile manual în mod eficient te va…

joi, 04-04-24

Acest website folosește cookies.