Performanțe remarcabile pentru C.S.M. Moinești la Campionatul Național de Powerlifting 2024

Sala de Sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a găzduit, în perioada 16-21 septembrie, cea de-a 15-a ediție a Campionatului Național de Powerlifting. Evenimentul a atras peste 200 de sportivi, marcând o ediție deosebit de competitivă și profesionistă.

Clubul Sportiv Municipal Moinești a fost reprezentat cu mândrie de doi sportivi talentați, care au obținut rezultate notabile în cadrul competiției.

Juniorii promit: Diaconu Ștefan Matei, triplu medaliat cu bronz

În cadrul categoriei 83 kg, la juniori 1, Diaconu Ștefan Matei s-a remarcat printr-o evoluție promițătoare. La o vârstă fragedă, sportivul a demonstrat un potențial considerabil pentru competițiile internaționale viitoare. Deși a concurat într-o categorie extrem de dificilă, cu sportivi puternici, Diaconu a reușit să câștige trei medalii de bronz: la genuflexiuni, împins din culcat și la total.

Performanțele sale includ: 200 kg la proba de genuflexiuni, 130 kg la împins din culcat și 220 kg la îndreptări, toate acestea având o greutate corporală de doar 79 kg. Evoluția sa față de anul precedent a fost notabilă, iar așteptările pentru viitor sunt ridicate.

Experiența își spune cuvântul: Marius Mihai Manda, campion la Master 1

La categoria de vârstă Master 1, Marius Mihai Manda a reușit o performanță notabilă, în ciuda unor accidentări care i-au îngreunat pregătirea. Sportivul a obținut titlul de cel mai bun la Open Master 1, o realizare care l-a făcut extrem de fericit.

În categoria (+) 120 kg, Manda a câștigat locul 1 la toate probele, inclusiv la total, dovedindu-și astfel superioritatea în competiție. „Sunt recunoscător Bunului Dumnezeu, Federației Române de Powerlifting, Clubului Sportiv Municipal Moinești și Primăriei Moinești”, a declarat Manda la finalul competiției.

Rezultatele obținute de sportivii C.S.M. Moinești la acest campionat reflectă eforturile și dedicarea lor, oferind promisiuni pentru performanțe viitoare la nivel național și internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.