Categorii: Divertisment

Mihai Trăistariu va reprezenta România la Eurovision 2006

Duminică seară, la Televiziunea Naţională, a avut loc finala naţională pentru Eurovision 2006.

Din cele 12 piese selectate care au rămas în competiţie pentru această fază, telespectatorii şi juriul de specialitate au desemnat pentru a reprezenta România la Atena melodia „Tornero”, compozitor Eduard Cârcotă, textieri – Cristian Hriscu şi Mihaela Deac, interpret – Mihai Traistariu.

Melodia „Tornero” a obţinut un total de 22 de puncte, oferit atât de juriul de specialitate, cât şi de public. Piesa Tornero s-a batut pentru primul loc cu Jokero, melodie interpretata de Akcent şi Nico, care a obtinut 20 de puncte. Pe locul trei a fost Dora cu melodia ‘Brand new feeling‘ (13 puncte).

Stiri Eurovision

În finala de duminică au mai concurat Gina Pop Band – „Hey a hey”, Linda – „Se tu vuoi”, Maria Radu şi Mike Peterson – „It’s Our World”, Jasmine – „Sunshine”, Akcent şi Nico – „Jokero”, Dora – „Brand New Feeling”, MiDo – „Sagapo”, Indiggo – „Be My Boyfriend”, Laurenţiu Cazan – „I Believe in My Star”, Delia – „Gândeşti prea high”, Tony Poptamaş şi Desperado – „The Universe”.

Mihai Traistariu va cânta pe 20 mai la Atena, România fiind calificată direct în finala Eurovision, după ce anul trecut Luminiţa Anghel şi Sistem s-au clasat la Kiev pe locul al treilea.

Tornero lyrics | Eurovision News

Update in sâmbătă, 13-11-10 19:30

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Comentează

Vezi comentarii

  • Superba piesa! Dak nici anul acesta nu luam locul I nu il mai luam.......Mihai .....exceptional...........desi sunt fan Akcent recunosc cinstit ca piesa ta e mult mai buna pentru un concurs de asemenea calibru..canti superb! Bravo si itzi tzin pumnii!!!

  • e tare piesa mihai are o voce de aur iar el are un caracter de nota 10 iar eu sunt mandru ca l cunosc si ca sunt mandru cu el BRAVO MIHAI

  • Iara ne batem joc fratiilor,asa am ajuns sa-l trimitem pe Traistaru?.Piesa i buna dar nu se compara cu Jokero.Da ata ete nu facem performanta in fiecare an..................
    Pace la toti si inca pentru binele tuturor romanilor sper in miracole

  • Trebuie sa recunoastem ca Traistariu a cantat mult mai bine dekat Akcent, desi eu sunt o fana Akcent.E o melodie care prinde la public si cu siguranta va obtine un loc bun.

  • Ehei, ce emotii am tras cand am aflat intr-un articol ca "PROFU' DE MATE a castigat EUROVISIONUL" . Eu sunt prof'de mate si am o trupa numita asa: PROFU' DE MATE'. Dar nu-i nimc . La anul ma inscriu si eu cu trupa (am meloii mult mai misto decat cele prezenattea anul acesta, vezi pagina http://www.profudemate.ro). Si la anul sa vezi, frate, titluri pe prima pagina: "Trupa PROFU"D E MATE' a castigat EURVISIONUL" si nu asta prapaditu' din RO, ci cel... din EU.

  • Uitasem! Am aflat din acel articol ca M T este prof de mate. Ii urez mult succes la Eurovision 2006 . Si il astept la o preselectie. Cine stie, daca e bun, il primesc in trupa!!!!

  • Ala cu profu de mate , taci din gura ... habar n`ai despre ce vorbesti , MIhai e cel mai tare si taci ca spuii numai lucruri trasnite du`te la Copii spun lucruri trasnite!

  • Mai Daniele, nu ai inteles ca am glumit??? Bineintles ca MIHAI este cel mai tare! Il iubesc enorm de cand am aflat a este prof de mate!

  • Asa ceva mai rar gasesti...o tampenie de cantec, un cantec de duzina care NE reprezinta... ufff... a-ti avut urechile infundate cand a-ti ascultat cantecul acesta sau s-au trezit toti romanii plecati in Italia si si-au spus ca trebuie sa asculte neaparat "a doua limba materna"... aiureala aiureala aiureala...

  • i must say that i LOVED the Romanian performance by Mihai. really marvellous voice. Romania keep it up!!!! its a land of wonderful music... and views.. and simply i love Romania whats more to say:p

    greetings from Lithuania

Share
Publicat de
Bacau Online
Taguri: Eurovision

Recent Posts

Cum pot banale caserole din plastic, cu capac, să facă diferența în calitatea serviciilor restaurantelor?

Cum ne alegem restaurantul la care să servim masa? Pe baza căror criterii facem selecția…

luni, 13-05-24

De unde se mai pot cumpăra bilete pentru finala Cupei României din 2024

În acest sezon, Cupa României și-a respectat pe deplin renumele de „competiție a surprizelor”. În…

vineri, 10-05-24

Duminica Floriilor

Sărbătoarea Floriilor ne aduce aminte de intrarea triumfală a lui Iisus în orasul Ierusalim. Este…

duminică, 28-04-24

Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja, Somușca și Răcăciuni // ACTUALIZARE

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de…

miercuri, 24-04-24

Înțelegerea perspectivelor financiare ale Tesla cu anunțul privind câștigurile pentru T1 2024

Tesla, renumitul producător de vehicule electrice, se pregătește să își dezvăluie performanțele financiare pentru primul…

miercuri, 24-04-24

Scaun agățat – de ce merită să îl cumperi?

Scaunele agățate au fost asociate în principal cu elemente de amenajare pentru camerele copiilor sau…

miercuri, 24-04-24

Acest website folosește cookies.