Categorii: Sport

De unde se mai pot cumpăra bilete pentru finala Cupei României din 2024

În acest sezon, Cupa României și-a respectat pe deplin renumele de „competiție a surprizelor”. În finala programată pe 15 mai (ora 20:30), pe stadionul „Municipal” din Sibiu, se vor întâlni Corvinul Hunedoara, echipă din Liga a 2-a care are statut de gazdă, și Oțelul Galați.

Gălățenii sunt favoriți să ridice trofeul, potrivit Win2 Casino, însă nu se poate spune că meciul este deja jucat. Hunedorenii au avut un parcurs remarcabil până acum, iar la Sibiu pot conta și pe sprijinul spectatorilor neutri, care de obicei țin cu formația mai slab cotată.

Apropo de suportul fanilor, Federația Română de Fotbal, organizatorul competiției, a anunțat că „mai sunt disponibile tichete doar în sectoarele destinate suporterilor celor două echipe, iar acestea sunt comercializate de cluburi”.

Fanii Corvinului au fost redirecționați spre FRF

Interesul în rândul microbiștilor din Hunodoara este mare, mai ales că între orașul lor și Sibiu nu sunt decât 130 de kilometri. Fanii Corvinului, care au umplut stadionul la partidele de cupă de pe teren propriu, au avut surpriza să constate că nu pot cumpăra bilete de la club. Reprezentanții grupării din Liga a 2-a au precizat că nu au fost implicați în procesul de vânzare a biletelor la finala Cupei României la fotbal, acestea fiind puse în vânzare de FRF.

De altfel, în secțiunea „Bilete” a site-ului oficial al Corvinului sunt informații despre tichetele vândute pentru semifinala cu FC Voluntari. Echipa antrenată de Florin Maxim a câștigat cu 3-1 acel meci jucat cu casa închisă. Tot „sold out” a fost și la sfertul de finală cu CFR Cluj, câștigat de hunedoreni cu un incredibil 4-0.

Oficialii Oțelului se pregătesc de un „eveniment istoric”

Suporterilor Oțelului le-a fost alocată Peluza Sud a stadionului „Municipal”, împărțită în 3 sectoare (B1, B2, B3), totalizând 2482 de locuri. În primă fază au fost disponibile sectoarele B1 și B2, urmând să se deschidă și sectorul B3. Prețul unui bilet la Peluza Sud este de 25 RON.

„Pe 15 mai, o zi istorică pentru clubul nostru, avem ocazia nu doar de a câștiga un trofeu, ci de a întări legătura care ne unește sub culorile roșu, alb și albastru. Stadionul Municipal din Sibiu va fi arena în care se va decide dacă putem trece împreună în istorie ca învingători. Împreună, ca o familie unită, putem face față oricărei provocări. Pregătiți-vă eșarfele, fularele, tricoul oțelar, pregătiți-vă vocile, și mai ales, pregătiți-vă inimile pentru a fi parte din acest eveniment istoric”, a declarat Marian Brăilescu, manager SC Oțelul Galați.

Elevii lui Dorinel Munteanu au trecut în semifinale de U Cluj (2-1), după ce în sferturile de finală o depășiseră pe Universitatea Craiova (1-0).

Oțelul poate juca în cupele europene, Corvinul nu

În cazul în care va câștiga finala cu Corvinul, Oțelul Galați va juca în preliminariile Europa League. În schimb, echipa din Hunedoara nu va putea evolua în cupele europene dacă va ridica trofeul, întrucât nu are licență UEFA.

Corvinul nu are licență nici pentru SuperLiga. Deși se află pe locul secund în Liga a 2-a, care asigură accederea directă în primul eșalon, gruparea hunedoreană va juca în liga secundă și în campionatul viitor. Problemele de ordin birocratic s-au rezolvat, astfel că fosta echipă a lui Mircea Lucescu ar putea reveni în prima divizie începând cu sezonul 2025-2026.

La fel ca în ultimii ani, în prefața finalei Cupei României la nivel de seniori se va disputa finala Cupei de Tineret. Pentru trofeul destinat juniorilor vor lupta Universitatea Cluj și Farul Constanța, de la ora 12:00. Biletele au prețul de 10 RON și sunt disponibile online în secțiunea specială a site-ului FRF.

Contributori - Alte surse

Comentează
Share
Publicat de
Contributori - Alte surse

Recent Posts

Cum pot banale caserole din plastic, cu capac, să facă diferența în calitatea serviciilor restaurantelor?

Cum ne alegem restaurantul la care să servim masa? Pe baza căror criterii facem selecția…

luni, 13-05-24

Duminica Floriilor

Sărbătoarea Floriilor ne aduce aminte de intrarea triumfală a lui Iisus în orasul Ierusalim. Este…

duminică, 28-04-24

Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja, Somușca și Răcăciuni // ACTUALIZARE

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de…

miercuri, 24-04-24

Înțelegerea perspectivelor financiare ale Tesla cu anunțul privind câștigurile pentru T1 2024

Tesla, renumitul producător de vehicule electrice, se pregătește să își dezvăluie performanțele financiare pentru primul…

miercuri, 24-04-24

Scaun agățat – de ce merită să îl cumperi?

Scaunele agățate au fost asociate în principal cu elemente de amenajare pentru camerele copiilor sau…

miercuri, 24-04-24

Dezlegari de post în condiţiile vieţii de azi

Dezlegările din timpul postului sunt date credincioșilor de catre preotul duhovnic, adică preotul la care…

joi, 04-04-24

Acest website folosește cookies.