Mergi într-un city break la Brașov? Ai nevoie de perne de aer de la AirPower dacă ai Chevrolet Aveo!

Având în vedere că Brașovul e la o aruncătură de băț, mulți băcăuani aleg să iasă în excursie acolo. Află de ce ai nevoie de perne de aer pentru Chevrolet Aveo în acest articol!

Ai mai mers pe renumitele serpentine din munți până acum? Dacă da, probabil știi de ce vei avea nevoie de un centru de greutate mai echilibrat la mașină. Dacă nu, îți vom spune noi cam cum este să conduci printre văi și drumuri încovoiate ca o pisică, ca să-ți spunem și de ce ai nevoie de perne de aer Chevrolet Aveo (sau orice alt model de mașină compatibilă cu pernele auxiliare de la magazinul online AirPower.)

Cum este să treci munții cu o mașină cu suspensii convenționale, pe arcuri

Dat fiind faptul că băcăuanii pot ajunge în Brașov doar trecând munții, cert este că poate fi o experiență de neuitat: vei simți schimbările de temperatură, de peisaj și chiar de presiune atmosferică de-ndată ce începi să urci și să treci prin județul Covasna. Pe lângă deliciile de la marginea drumului (fie Kurtos Kalacs, fie pâine de casă), îți mai face cu ochiul și un peisaj aparte și-nainte să-ți dai seama, începi să urci și mai mult.

De data asta, simți cum tragi mai mult de volan și că forțele G te aruncă cu mai multă determinare în afară. Dacă ai pasageri, probabil au două reacții: ori se prind de mânerul de deasupra geamului și închid ochii, ori se distrează la maxim, simțindu-se ca-ntru-n roller coaster. Cert este că tu, ca șofer, ții cu greu în frâu mașina, fiindcă o curbă de aproape 360 de grade te-a luat prin surprindere: chiar dacă erai cu viteza a doua, simțeai că circulai prea repede. Stop! Punem pauză acestui scenariu: chiar dacă iei curba o idee prea tare, dacă ai avea perne auxiliare, centrul de greutate va fi diminuat și mașina ta va fi mai echilibrată. Așadar, dacă ai perne de aer Chevrolet (au orice alt model compatibil, actually), poți conduce mai liniștit(ă), bucurându-te de plăcerea de a conduce pe astfel de drumuri.

Să continuăm drumul, doar că de data asta ne prefacem că ai, din neand, perne pe aer: odată ce intri în Poiana Brașov, unde-ți vei petrece weekendul, o vei face cu mai multă plăcere. Mașina ta va toarce de fericire și va lua curbele ca un avion – totul va fi mai lin, mai elegant și mai grațios. Aceasat este magia pernelor auxiliare de la AirPower! Odată ce ai ajuns în vârf, vei fi uitat de drumul cu peripeții. Vei fi uitat de disconfortul drumurilor denivelate. Vei fi uitat de tot ce înseamnă disconfort, pentru că vei pluti pe roți.

Alte beneficii ale pernelor auxiliare, pe scurt

Pe lângă faptul că-ți oferă un confort sporit la condus, pernele auxiliare au mai multe uzuri: poți să le montezi dacă transporți greutăți mari, deoarece ridică nivelul mașinii față de sol, sau dacă mergi cu remorca undeva. Există mai multe motive pentru care să le iei: descoperă-le în magazinul online perneauxiliare.ro și comandă acum kit-ul!

Contact:

0744 870 142
office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Sursă foto: perneauxiliare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.