Doi tineri arestati pentru furt

La data de 05.09.2011, B. Valentin, de 40 ani, din comuna Luizi Călugăra a facut o sesizare catre politie despre faptul că în noaptea de 03/04.09.2011, in jurul orei 03.00, in timp ce se intorcea la domiciliu de la un bar din comună, persoane necunoscute l-au lovit din spate cu un obiect in zona capului, apoi cu pumnii si picioarele după care i-au furat de suma de 1450 lei pe care o avea asupra sa precum și de un ceas de mâna.

Polițiștii au întocmit un cerc de suspecți format din peste 30 de persoane iar în urma investigațiilor efectuate au identificat și depistat făsptuitorii: C. Iulian, de 23 de ani și T. Lăcrămioara, de 18 ani, ambii din comuna Luizi Călugăra.

Din cercetări s-a stabilit că cei doi, cunoscând faptul că partea vătămată posedă asupra sa suma de 1500 lei, au aşteptat-o în apropierea locuinţei, într-o zonă întunecoasă, după care au lovit-o cu pumnii şi picioarele până la starea de inconştienţă, după care au deposedat-o de suma de bani pe care aceasta o avea asupra sa. În continuare, cei doi au împărţit în mod egal banii iar o parte dintre aceştia i-au dat lui S. Ionuţ care a avut cunoştinţă de săvârşirea faptei, pentru a ascunde comiterea ei.
C. Iulian şi T. Lăcrămioara au fost retinuti pentru 24 de ore urmand a fi prezentati Judecătoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Instanța a emis pe numele lor mandate de arestare preventive pentru 20 de zile.

Faţă de S. Ionuţ s-a luat măsura punerii sub învinuire sub aspectul săvârşirii infractiunii de tăinuire.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.