Categorii: Sport

Cupa Triumf – Organizatorul Marius Manda vorbește despre cea de-a 13-a ediție

După încheierea celei de-a 13-a ediții a Cupei Triumf la Powerlifting, l-am contactat pe initiatorul și organizatorul acestei competiții, Marius Manda, pentru a face un scurt bilanț al evenimentului. Marius este și el sportiv de performanță, așa că știe cel mai bine cât de multă muncă se ascunde în spatele unei astfel de competiții. Iată ce ne-a declarat Marius despre cea mai recentă ediție a Cupei Triumf.

Î: Bună ziua, pe 9 septembrie în Moinesti a avut loc o nouă ediție a Cupei Triumf, ajunsă la a XIII-a ediție. Cum a decurs competiția anul acesta?

R: Anul acesta am avut nu mai puțin de 23 de sportivi veniți din Bacău, Roman, Piatra Neamț, București și Constanța. Ca locație am ales din nou sala de sport a Liceului Spiru Haret, la fel ca în ultimele ediții.

Î: Ce categorii de greutate ți s-au părut cele mai disputate? Unde s-a dat cea mai strânsă luptă?

R: Aș spune că la categoria de 93 kg, unde trei sportivi au ajuns la 170 kg, unul dintre ei, Iulian George, câștigând categoria și depășind cifra de 170 kg, ajungând la 175 kg. Vorbim despre categoria de 93 kg, unde sportivii aveau în jur de 85-87 kg.

La categoria greilor, de 120 kg, lupta s-a dat între doi sportivi, Alin și Liga, care au împins aceeași greutate de 185 kg. Sportivul bucureștean Liga Ursu, fiind mai ușor ca greutate corporală, a câștigat categoria.

La peste 120 kg, Viorel Chiriță din Ialomița (Constanța) a câștigat detașat categoria, împingând 220 kg, cea mai mare greutate împinsă din concurs.

Î: Deci anul acesta spectatorii au văzut greutăți mult mai impresionante și sportivi mai pregătiți și puternici, înțeleg bine?

R: Anul acesta a fost cu totul diferit. Sportivii au fost ca o familie și la final toți și-au strâns mâna, fiind mulțumiți de competiție.

Mulțumesc sponsorilor și partenerilor: Primăria Moinesti, CSM Moinesti, KevGym Moinesti, Vitabolic, Weider România, Redis Nutriție și nu în ultimul rând Mario Resort Moinesti care a oferit cazare și masă sportivilor veniți. Sper pe viitor să organizez și mai frumos și să promovez cât mai mult sportul!

Bacaul.ro

Comentează
Share
Publicat de
Bacaul.ro

Recent Posts

Duminica Floriilor

Sărbătoarea Floriilor ne aduce aminte de intrarea triumfală a lui Iisus în orasul Ierusalim. Este…

duminică, 28-04-24

Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja, Somușca și Răcăciuni // ACTUALIZARE

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de…

miercuri, 24-04-24

Înțelegerea perspectivelor financiare ale Tesla cu anunțul privind câștigurile pentru T1 2024

Tesla, renumitul producător de vehicule electrice, se pregătește să își dezvăluie performanțele financiare pentru primul…

miercuri, 24-04-24

Scaun agățat – de ce merită să îl cumperi?

Scaunele agățate au fost asociate în principal cu elemente de amenajare pentru camerele copiilor sau…

miercuri, 24-04-24

Dezlegari de post în condiţiile vieţii de azi

Dezlegările din timpul postului sunt date credincioșilor de catre preotul duhovnic, adică preotul la care…

joi, 04-04-24

Ghidul suprem pentru scaune cu rotile manuale

A învăța cum să folosești un scaun cu rotile manual în mod eficient te va…

joi, 04-04-24

Acest website folosește cookies.