Cercetat pentru furt

La data de 07.01.2011, în jurul orei 06.15, agenții de poliție din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au fost sesizaţi Bujor V., de 62 de ani, din comuna Balcani, despre faptul că i-au fost sustrase bunuri din locuință.

La faţa locului polițiștii au stabilit că la data de 06.01.2012, în jurul orei 22.00, reclamantul a fost plecat de la domiciliu împreună cu familia, iar la întoarcere a constatat că din imobil lipsesc un televizor şi un dvd-player.

Din cercetări polițiștii au stabilit că autorii au pătruns în locuință folosind cheia de la uşa acces, cheie păstrată de propietar pe tocul de deasupra uşii.

În urma verificărilor, polițiștii l-au depistat în apropierea locuinţei părţii vătămate, pe Constantin N., de 36 de ani, vecinul reclamantului, care transporta într-o pătură bunurile sustrase.

Constantin N. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă 29 de zile.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.