Categorii: Divertisment

Basic Instinct 2, de vineri, 7 aprilie si la cinematograful Central

Sharon Stone revine pe marile ecrane, de doua ori mai sexy si mai rebela, cu Basic Instinct 2/ Instinct Primar 2, un film care de vineri, 7 aprilie va putea fi vizionat si la cinematograful Central. Un film psihologic, senzual si rafinat, in care actiunea este mutata din San Francisco (Basic Instinct), la Londra.

Click pe play pentru trailer

Basic Instinct 2 o aduce in prim plan pe Catherine Tramell (Sharon Stone), celebra scriitoare de best-seller-uri politiste, care si de aceasta data ajunge de cealalta parte a legii.

Basic Instinct 2 este continuarea mult asteptata a filmului Basic Instinct, un film de mare succes pe plan international, care a adunat mai mult de 350 de milioane de dolari la box office.

Alaturi de Sharon Stone, Basic Instinct 2 il aduce in centrul acestui joc si pe David Morrissey, controversatul psihiatru criminalist din Londra, caruia ii revine dificila misiune de a o evalua pe Catherine.

„Este uluitor, un super talent. Este extraordinar de destept, amuzant si spiritual. Personajul lui David, Dr. Glass, este un gentleman si un pungas totodata – adversarul perfect pentru Catherine Tramell. Dinamica a fost grozava, Glass si Tramell impunandu-se ca doua personaje extrem de puternice”, declara Sharon Stone.

Basic Instinct 2 este un thriller psihologic, care exploreaza ceea ce se intampla atunci cand este scoasa la iveala latura intunecata a naturii umane.

Descoper-o pe Sharon Stone, in Basic Instinct 2, de vineri, 7 aprilie, la cinematograful Central!

Detalii despre „BASIC INSTINCT 2” (Instinct Primar 2)

Dr. Michael Glass (David Morrissey), un controversat psihiatru criminalist din Londra, are acum o noua misiune. Trebuie sa realizeze profilul psihiatric al Catherinei Tramell. Suspectata a avea legatura cu moartea misterioasa a unui star sportiv, Tramell reuseste sa il atraga pe Glass in capcana sa de minciuni si seductie.

Granitele profesionale dintre Glass si Tramell sunt date uitarii, in momentul in care seducatoarea Catherine se foloseste de instinctele primare. O lupta psihologica, ce culmineaza cu momentul in care Glass trebuie sa faca o alegere care le va schimba vietile pentru totdeauna.

Amplasata in Londra zilelor noastre, productia filmului Basic Instinct 2 s-a filmat la Studiourile Pinewood si in diverse locatii din Marea Britanie, cu Sharon Stone care si-a reluat rolul ce i-a adus multa faima internationala in 1992, cel al seducatoarei romanciere Catherine Tramell. David Morrissey, unul dintre cei mai respectati si mai talentati actori din Marea Britanie, il intruchipează pe Dr. Michael Glass, un psihiatru stralucit si carismatic, care se lasa prins in jocul de-a soarecele si pisica, erotic si primejdios in acelasi timp, regizat de Catherine.

Initial, planurile pentru continuarea filmului de mare succes de box office Basic Instinct au inceput de acum opt ani. “Ne-am dus la New York sa-i intalnim pe cei doi soti Leora Barish si Henry Bean, care au venit cu ideea ca acum Catherine Tramell sa se incurce cu un psihiatru”, spune producătorul Mario Kassar. “Ne-am gandit ca ar fi interesant. La inceput, ne-am gandit sa facem filmul in New York, apoi ne-a venit in minte ideea ca ar fi interesant sa schimbam cu un oras european, asa ca in cele din urma am ajuns la Londra.”

Kassar isi aminteste de primele zile, cand Sharon Stone a castigat rolul care a adus-o pe calea celebritatii. „Sharon a muncit foarte mult ca sa castige rolul Catherine Tramell in prima serie Basic Instinct. Aveam acolo combinatia dintre Michael Douglas la interpretare si Paul Verhoeven la regie, asa ca toata lumea se astepta sa apara o actrita celebra pentru rolul feminin. Oricum, nu multe actrite erau gata sa se dezbrace. Verhoeven a testat-o pe Sharon pentru rol, iar ea arata exact ca si Kim Novak in Vertigo. Toti cei care au vazut inregistrarea, au fost de acord ca este perfecta. Ea a castigat rolul si asa a luat nastere Catherine. Cand ne-am dus cu filmul la Cannes, Sharon a spus ca a pasit pe covorul rosu ca o actrita si s-a dat jos de pe el ca un star al cinematografiei.”

Pentru continuare a fost ales regizorul Michael Caton-Jones, o decizie pe care a incurajat-o si Stone, pentru ca il cunostea de la un film anterior al acestuia, Scandal, un alt film cu accente erotice.

„Michael este foarte concret in felul in care lucreaza”, spune Kassar. „Este natural si foarte stilat. Filmele lui au intotdeauna o anumita infatisare. Se pricepe foarte bine sa scoata interpretarea dorita de la actorii sai, pentru ca ei il indragesc foarte mult si se straduiesc sa-i faca pe plac.”

Stone spune ca experienta ei cu Michael Caton-Jones a fost interesanta, la fel ca si relatia ei cu Paul Verhoeven care a regizat primul film.

„Premisa de la care porneste regia acestui film este ca trebuie sa fii super desteapta, usor dusa si putin perversa”, spune ea. „Trebuie de asemenea sa adori cinematografia, pentru ca realizarea unui film cum este Basic Instinct 2 constituie o adevarata cursa.

Trebuie sa fii in stare sa creezi o multime de rasturnari de situatie, intorsaturi, momente inspaimantatoare si trebuie sa fii in stare sa-ti indrumi actorii in sensul acesta. Ai nevoie si de un soi de simt al umorului mai ciudat, precum si un mod de abordare a lucrurilor mai amuzant, mai sexy, mai pervers. Cel mai important, trebuie sa fii dornic sa experimentezi.
El a incercat toate genurile. A fost foarte incantat de ideea de a lua o masina sport Spyker si sa o arunce in apa, eu fiind in ea. A fost greu, dar a fost o experienta cu adevarat fenomenala. Stiam ca daca nu facem lucruri care sunt la limita, cum altfel am fi putut demola barierele cu acest film?!”

Ca actriţă, cea mai mare provocare a lui Stone a fost să intre în mintea lui Catherine şi să afle ce ii determina comportamentul. „Într-un fel ea este foarte rapidă. Dar totodată are şi un stil ca de vampir. Priveşte în jur tot timpul şi doar aşteaptă momentul potrivit. Mai mult decât să le spună oamenilor ce să facă, ea aşteaptă momentul când ei vor face ceea ce doreste ea. A fost foarte interesant de interpretat rolul pentru că ea le manipulează pe celelalte personaje prin ceea ce descoperă ei despre ei înşişi şi prin disponibilitatea lor de a afla propriul adevăr. Unde vor ajunge ei oare? Ce direcţie vor alege? Este interesant pentru că într-un fel ei îşi spun singuri povestea.”

Un alt aspect care este aşa de fascinant pentru Stone, legat de Catherine, este agresivitatea ei. „Femeile au fost învăţate că se presupune că ele folosesc viclenia, că au un comportament disimulat atunci când vor să obţină ceva de la alţii. Bărbaţii au fost întotdeauna mai direcţi. Catherine este primul personaj feminin care decide să fie directă, sinceră şi adevărată. Pentru ea, pentru prima dată, este OK să spună: „Sunt puternică, sunt interesantă, sunt deşteaptă. Am să fac, am să spun şi am să fiu ce vreau eu. Şi am să mă comport aşa în timp ce voi sta în aceeaşi cameră cu bărbaţii, în faţa lor.”

Alaturi de Stone si Morrissey in distribuţie apar David Thewlis (Kingdom of Heaven, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) in rolul superintendentului Scotland Yard Roy Washburn, Charlotte Rampling (Spy Game, The Wings of the Dove) in rolul Milena Gardosh si Hugh Dancy (Shooting Dogs, King Arthur, Black Hawk Down) in rolul jurnalistului Adam Tower. „Basic Instinct 2” este distribuit in Romania de „MediaPro Film Distribution”.

Update in vineri, 27-02-09 2:20

Contributori - Alte surse

Comentează
Share
Publicat de
Contributori - Alte surse
Taguri: cinema

Recent Posts

De unde se mai pot cumpăra bilete pentru finala Cupei României din 2024

În acest sezon, Cupa României și-a respectat pe deplin renumele de „competiție a surprizelor”. În…

vineri, 10-05-24

Duminica Floriilor

Sărbătoarea Floriilor ne aduce aminte de intrarea triumfală a lui Iisus în orasul Ierusalim. Este…

duminică, 28-04-24

Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja, Somușca și Răcăciuni // ACTUALIZARE

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de…

miercuri, 24-04-24

Înțelegerea perspectivelor financiare ale Tesla cu anunțul privind câștigurile pentru T1 2024

Tesla, renumitul producător de vehicule electrice, se pregătește să își dezvăluie performanțele financiare pentru primul…

miercuri, 24-04-24

Scaun agățat – de ce merită să îl cumperi?

Scaunele agățate au fost asociate în principal cu elemente de amenajare pentru camerele copiilor sau…

miercuri, 24-04-24

Dezlegari de post în condiţiile vieţii de azi

Dezlegările din timpul postului sunt date credincioșilor de catre preotul duhovnic, adică preotul la care…

joi, 04-04-24

Acest website folosește cookies.