În această perioadă cu temperaturi extrem de ridicate, spitalele de boli infecţioase din ţară se confruntă cu o creştere a numărului de toxiinfecţii alimentare. Medicii sfătuiesc populaţia să aibă grijă ce mănâncă.
Spălatul pe mâini cât mai des, spălatul fructelor şi a legumelor în jet puternic de apă, păstrarea alimentelor la rece sunt doar câteva dintre cele mai elementare recomandări pentru păstrarea unei stări bune de sănătate.
Update in miercuri, 20-06-07 7:28
Cum ne alegem restaurantul la care să servim masa? Pe baza căror criterii facem selecția…
În acest sezon, Cupa României și-a respectat pe deplin renumele de „competiție a surprizelor”. În…
Sărbătoarea Floriilor ne aduce aminte de intrarea triumfală a lui Iisus în orasul Ierusalim. Este…
Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de…
Tesla, renumitul producător de vehicule electrice, se pregătește să își dezvăluie performanțele financiare pentru primul…
Scaunele agățate au fost asociate în principal cu elemente de amenajare pentru camerele copiilor sau…
Acest website folosește cookies.
Comentează