Categorii: Actualitate

Alo, 112?

Au abandonat bunul sustras dar au fost prinşi

La data de 10.12.2009, în jurul orei 03:00, Secția 1 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că de la un autoturism parcat pe str. Alecu Russo lipsește bara față cu placa cu nr. de înmatriculare, aceasta fiind găsită abandonată pe str. Stadionului.
În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, în zonă au fost identificați F. Liviu, de 19 ani și T. Adrian, de 20 de ani ambii fără ocupație și fără antecedente penale.
Din verificări a mai rezultat că cei doi împreună cu L. Emanuel, de 20 de ani, care a fugit în momentul depistării, au demontat bara față a autoturismului în cauză, cu scopul de a o sustrage și au abandonat-o la vederea unei patrule de jandarmi.
În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Traversare neregulamentară cu urmări

La data de 10.12.2009, ora 06.50, Poliţia Municipiului Oneşti a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în municipiul Onești s-a produs un accident de circulaţie cu victimă.
Din primele verificări s-a stabilit că B. Valentin, de 49 ani, in timp ce conducea un autoturism proprietate personală, din direcția Onești către Adjud, pe banda a doua, a surprins si accidentat pe L. Gabriel de 41de ani, care s-a angajat in traversarea străzii, făra să se asigure,
In urma producerii evenimentului, Gabriel L. a fost transportat la Urgenta Spitalului Oneşti, unde i s-a stabilit diagnosticul ”politraumatism prin accident de circulaţie, traumatism facial su hematom periorbital bilateral, traumatism toraco abdominal”, fiind transferat la Spitalul Judetean Bacău (-UPU).
Conducatorul auto a fost testaț cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. L. Gabriel, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest dar i s-au recoltat probe biologice de sânge, in vederea staabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Prins în flagrant

La data de 10.12.2009, ora 12:30, poliţiştii ce efectuau serviciul de patrulare în municipiul Moineşti l-au identificat în flagrant pe B. Neculai de 61 ani, care a tăiat de pe picior şi a susutras doi arbori esenţă salcâm, având diametrele de 50 şi 60 cm, cu un volum total de 5, 149 m.c. şi valoare de 773, 55 lei, din curtea unui depozit de pe strada Atelierelor, depozitându-i ulterior în grădina locuinţei sale.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal conform art. 108 şi art. 110 din Legea 46/2008, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat Parchetului de pa lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri procedurale.

Cercetat pentru furt calificat

La data de 08.12.2009, Elena D. a sesizat în scris Poliţia Municipiului Bacău despre faptul că, persoane necunoscute, i-au sustras mai multe bunuri din boxa situată la subsolul blocului în care locuieşte.
În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii l-au identificat pe Andrei P., de 21 de ani, fără antecedente penale.
A fost solicitată autorizaţie de percheziţie, ocazie cu care au fost recuperate toate bunurile sustrase şi restituite părţii vătămate.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Contributori - Alte surse

Comentează
Share
Publicat de
Contributori - Alte surse
Taguri: politia

Recent Posts

Cum pot banale caserole din plastic, cu capac, să facă diferența în calitatea serviciilor restaurantelor?

Cum ne alegem restaurantul la care să servim masa? Pe baza căror criterii facem selecția…

luni, 13-05-24

De unde se mai pot cumpăra bilete pentru finala Cupei României din 2024

În acest sezon, Cupa României și-a respectat pe deplin renumele de „competiție a surprizelor”. În…

vineri, 10-05-24

Duminica Floriilor

Sărbătoarea Floriilor ne aduce aminte de intrarea triumfală a lui Iisus în orasul Ierusalim. Este…

duminică, 28-04-24

Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja, Somușca și Răcăciuni // ACTUALIZARE

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de…

miercuri, 24-04-24

Înțelegerea perspectivelor financiare ale Tesla cu anunțul privind câștigurile pentru T1 2024

Tesla, renumitul producător de vehicule electrice, se pregătește să își dezvăluie performanțele financiare pentru primul…

miercuri, 24-04-24

Scaun agățat – de ce merită să îl cumperi?

Scaunele agățate au fost asociate în principal cu elemente de amenajare pentru camerele copiilor sau…

miercuri, 24-04-24

Acest website folosește cookies.