Reţinut şi cercetat pentru furt, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului

Poliţiştii din comuna Pînceşti au fost sesizaţi la data de 13.05.2011, in jurul orelor 19.00, despre faptul că autoturismul lui B. Milică a fost sustras din faţa locuinţei sale.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă, care în urma cercetărilor a stabilit că B. Milică a parcat autoturismul personal în faţa porţii locuinţei sale şi a lăsat cheia în contact. Prin faţa locuinţei părţii vătămate a trecut M. Vasile, de 41 de ani, din comuna Pînceşti, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care a sustras autoturismul pe care l-a condus pe DJ 252C, a pierdut controlul volanului şi a intrat in coliziune frontală cu porţile locuinţei unui locanic.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului si a porţilor de a intrarea in gospodăria lui S. Constantin.

Totodată, poliţiştii au stabilit că M. Vasile nu posedă permis de conducere, iar în urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de furt, conducere fără permis şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană cu o imbibaţie alcoolică peste limita legală.

Faţă de M. Vasile s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca la data de 14.05.2011 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.