Gălăţean reţinut şi cercetat pentru complicitate la evaziune fiscală

Un bărbat de 50 de ani din judeţul Galaţi a fost depistat şi reţinut pentru 24 de ore, de către poliţiştii băcăuani, pentru complicitate la evaziune fiscală şi punere în circulaţie a unor facturi fiscale şi chitanţe falsificate

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii de investigarea fraudelor l-au identificat şi prins la data de 12.05.2011 pe M. Gică de 50 ani, din judeţul Galaţi, care in perioada 2008-2011 a pus in circulaţie 88 facturi fiscale şi chitanţele aferente acestora, falsificate.
Documentele, care purtau antetul şi ştampila unor societăţi comerciale, erau înmânate de către M Gică băcăuanului O. Dan, de 52 de ani, care la rândul sau le distribuia reprezentanţilor unor societăţi comerciale din judeţul Bacău, pentru a fi folosite la justificarea unor cheltuieli nereale.

M. Gică este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la evaziune fiscală si punere in circulaţie, cu ştiinţă, de documente tipizate cu regim special folosite in domeniul fiscal, falsificate.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca la data de 13.05.2011 să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

Tot pentru evaziune fiscală şi punere în circulaţie a unor docummente fiscale cu regim special falsificate este cercetat şi O. Dan, de 52 de ani din Bacău, care a fost depistat şi reţinut de către ofiţerii de investigarea fraudelor, la data de 28 aprilie a.c.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.