Biletele de tratament pun bătrânii pe drumuri

Deşi abia de la 1 iunie biletele de tratament puse la dispoziţie de Casa de Pensii Bacau vor intra în vigoare, deja oamenii fac cozi interminabile în faţa instituţiei.

Zeci de bătrâni s-au adunat, luni, în faţa CJP Bacău pentru a se trece pe o aşa-zisă listă de ordine. Pusă la punct de unul dintre pensionari, lista ar trebui să facă ordine între bătrânii care vor veni de joi să cumpere bilete de tratament.

Deşi conducerea CJP Bacău nu avea cunoştinţă de existenţa acestor liste şi nici nu a autorizat în vreun fel alcătuirea lor, bătrânii şi-au văzut liniştiţi de treaba lor. Aceştia au explicat că este doar un mod de a se organiza, pentru că pensionarul cu lista, dă şi bonuri de ordine.

Conducerea instituţiei a precizat că biletele de tratament se vor acorda, ca întotdeauna, pe bază de dosar şi cerere. În orice caz, pentru a se evita aglomeraţia obişnuită, pe 1 iunie Casa Judeţeană de Pensii Bacău va fi deschisă de la ora 7.00.

Autor : Diana OPRESCU, Amos News

One thought on “Biletele de tratament pun bătrânii pe drumuri

  • joi, 01-06-06 la 12:12
    Permalink

    Buna ziua,
    Prin acest sistem sunt favorizati cei care au capacitate de deplasare sau rude care pot sa stea la coada. Stiu ca exista foarte multe persoane care au foarte mare nevoie de tratament balnear dar aceste persoane nu pot sta la coada si nici nu au pe cine sa trimeata sa stea la coada pentru ele.
    Trebuie gasita o metaoda de rezolvare a problemei accesului la biletele de tratament pentru toata lumea.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.