Schimbare la conducerea Spitalului Judetean Bacau

Echipa aflată la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacau a fost schimbată aproape în totalitate şi este formată numai din femei. Noi directori au fost numiţi şi la Spitalele Oneşti şi Comăneşti.

În funcţia de manager a fost desemnată Gabriela Suvac, economist, fost contabil şef în spital, medicul Valeria Stan, fost şef al secţiei Infecţioase Adulţi a fost numită director medical, economistul Gabriela Mazilu este noul director financiar, iar asistentul medical Natalia Jicmon, singurul om din fosta echipă de conducere este noul director cu îngrijiri medicale.

La Spitalul Municipal Onesti, manager interimar a fost numit doctorul Mihail Andronic, care i-a luat locul doctorului Dan Androne, iar la Spitalul Orasenesc Comanesti, doctoriţa Melania Vâlvă. Aici, doctorul Francisk Kanabe, care a deţinut funcţia de director, a trecut pe fotoliul de director medical.

În rest, Spitalul de Pediatrie, Spitalul TBC, Spitalul Municipal Moinesti şi Spitalul Orăşenesc Buhuşi au rămas cu aceiaşi directori, deveniţi, de ieri, manageri. Este vorba de doctorii Spiridon Veringă, Marius Apostu, Adrian Cotârleţ şi Elena Mazilu.
Cu mici excepţii, la aceste spitale comitetul director este acelaşi.

Autor : Elena SOLOMON, Amos News

2 comentarii la „Schimbare la conducerea Spitalului Judetean Bacau

  • sâmbătă, 07-10-06 la 17:41
    Permalink

    Ce-ati avut domnilor cu Rosu? Cum, necum din ce era spitalul inainte a reusit sa scoata ceva din el; sa vedem daca de acum noua directiune va face macar atat!

    Răspunde
  • luni, 08-01-07 la 16:13
    Permalink

    Am si eu o intrebare pentru cei care au avut de treaba cu medicii din spital sectia terapie intensiva.As vrea sa stiu daca sunt buni, daca sunt pregatiti au stiu ce spun si daca sunt buni care este cel mai bun pe care il recomandati? Va multumesc anticipat!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.