O nouă taxă de înmatriculare a autoturismelor din 2007

Pe lista subiectelor abordate ieri, in cadrul conferintei de presa de la sediul Ministerului Mediului, s-a aflat si instituirea taxei de inmatriculare pentru autoturismele care vor fi inmatriculate pentru prima data in Romania, incepand cu 2007, se arata intr-un comunicat remis AMOS News de catre Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor.

Denumirea acestei taxe este inca subiect de discutie in cadrul grupului de lucru, denumirea actuala fiind adoptata pentru moment datorita faptului ca se numea astfel in tarile care au aplicat-o pana acum.

Pentru autoturismele care sunt inmatriculate in momentul de fata, in cazul reinmatricularii, se va plati taxa de inmatriculare care exista deja in sistemul fiscal romanesc.

Noua taxa, care se va institui de la 01.01.2007 nu va afecta in nici un fel, nici macar in cazul reinmatricularii, autoturismele care sunt in momentul de fata in circulatie.

2 comentarii la „O nouă taxă de înmatriculare a autoturismelor din 2007

  • luni, 01-01-07 la 20:34
    Permalink

    La prima taxa de inmatriculare aplicata autoturismelor de import de la 01.01.2007 se mai adauga si TVA?

    Răspunde
  • duminică, 07-01-07 la 19:50
    Permalink

    am o masina din 2001 pe care nu am aduso anul trecut din cauza taxelor prea mari cat o sa platesc daca o aduc anul asta are motor de 2000 si este sept 2001 eu 3 multumesc

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.