Marian Iancu audiat in dosarul RAFO

Marian Iancu s-a prezentat luni la Parchet pentru a fi audiat intr-un dosar in care este cercetat pentru prejudicierea rafinariei Rafo Onesti cu aproximativ 270 de milioane de lei noi.

In aceeasi cauza este cercetat si Ovidiu Tender, care vineri a fost arestat preventiv.

Alexandru Marian Iancu este administrator al firmei VGB Impex SRL si patron al clubului de fotbal Poli Timisoara. El este acuzat de spalare de bani, initiere si constituire de grup infractional organizat, complicitate la inselaciune si instigare la abuz in serviciu, potrivit unor surse judiciare. Faptele vizeaza activitatea SC Rafo Onesti si SC Carom SA.

Iancu, alaturi de alte noua persoane, a fost trimis in judecata, in august 2005, pentru activitati comerciale ilicite in care ar fi fost implicate grupul de firme VGB – rafinaria Rafo – societatea Tender SA -Carom SA.

Prejudiciul a fost estimat, atunci, la 1100 miliarde de lei vechi, asupra vinovatiei acuzatilor urmand a se pronunta Tribunalul Bucuresti. El a fost arestat in perioada 14 februarie-24 iunie 2005, in dosarul privind activitatile ilicite de la Rafo Onesti.

Sursa: HotNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.