Bărbatul grav rănit în explozia de la punctul termic din Craiova a decedat

Bărbatul grav rănit în explozia de la punctul termic din Craiova a decedat, miercuri dimineaţă, la spital, în urma unui stop cardio-respirator.

Dănuţ Ibinceanu, de 44 de ani, din Craiova, victimă a exploziei produse, săptămâna trecută, în cartierul Lapuş, a fost internat în Clinica Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, cu arsuri de gradulII şi III pe 75% din suprafaţa corpului.

Potrivit conducerii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, în ciuda tratamentului complex medico-chirurgical aplicat bărbatului, evoluţia a continuat să fie gravă, din cauza arsurilor foarte întinse şi profunde care au afectat şi celelalte organe.

În ultimele două zile, starea generală gravă s-a accentuat, cu insuficienţă cardio­respiratorie, bolnavul decedând astăzi dimineaşă, la ora 6, în urma unui stop cardio-respirator ireversibil la manevrele de resuscitare.

Bărbatul este cea de-a doua victimă care a decedat în urma exploziei. Deflagraţia produsă acum o săptămână a ucis pe loc o angajată a punctului termic.

Explozia s-a produs din cauza acumulărilor de gaze apărute în urma unei fisuri pe conducta magistrală care alimentează oraşul Craiova. Peste 1.000 de apartamente şi zeci de maşini au fost grav avariate.

Autor : Viorel POPA, Amos News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.